soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ در کنگره حزب کمونسیت شوروی سابق در هنگام سخنرانی نیکیتا خروشچف که با تقبیح جنایتهای استالین جهان را شگفتزده کرد یک نفر از میان جمعیت فریاد برآورد: جناب خروشچف، وقتی بیگناهان اعدام میشدند، شما کجا بودید؟ خروشچف گفت: هر کس این را گفت از جا برخیزد. اما هیچ کس از جایش تکان نخورد. خروشچف ادامه داد: خودتان به سوال خودتان پاسخ دادید. در آن زمان من همان جایی بودم که الان شما هستید 18 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ این تاپیکو چن وقت پیش داداشت زده بود سهیل 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ جدا؟ شندر مندر دست گلتو میبوسه:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ راست میگه اقاوحید،منم شاهدم ولی اولین بار بود میخوندم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من اعتراض نکردم اول به سراغ یهودیها رفتند من یهودی نبودم، اعتراضی نکردم. پس از آن به لهستانیها حمله بردند من لهستانی نبودم و اعتراضی نکردم. آنگاه به لیبرالها فشار آوردند من لیبرال نبودم، اعتراض نکردم سپس نوبت به کمونیستها رسید کمونیست نبودم، بنابراین اعتراضی نکردم. سرانجام به سراغ من آمدند هر چه فریاااااااااااد زدم کسی نمانده بود که اعتراضی کند… شعر از برتولت برشت 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ جدا؟شندر مندر دست گلتو میبوسه:wubpink: این کپی رایت داره ها... لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ این تاپیکو چن وقت پیش داداشت زده بود سهیل ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده