رفتن به مطلب

دلمه مرغ با پنير


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • سينه مرغ نصف شده:6 تکه

 

  • پنير ريكوتا: يك دوم فنجان

 

  • پنير موزارلا رنده شده: 60 گرم

 

  • پنير پارمسان رنده شده: يك‌سوم فنجان

 

  • ريحان ساطوري: 2 قاشق مرباخوري

 

  • پودر ليمو و فلفل: يك‌چهارم قاشق مرباخوري

 

  • كره يا مارگارين آب‌شده: 2 قاشق غذاخوري

 

 

 

روش تهیه :

 

با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوري‌كه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد. يك قاشق از مواد دلمه را بين فضاي پوست و سينه ريخته و سينه‌ها را در ظرفي نسوز و ديواره‌ دار بچينيد به طوري‌كه قسمت استخواني زير باشد. با برس، كره را روي دلمه‌ها بماليد و 50 دقيقه با حرارت 375 درجه فارنهایت در فر بگذاريد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...