afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : سينه مرغ نصف شده:6 تکه پنير ريكوتا: يك دوم فنجان پنير موزارلا رنده شده: 60 گرم پنير پارمسان رنده شده: يكسوم فنجان ريحان ساطوري: 2 قاشق مرباخوري پودر ليمو و فلفل: يكچهارم قاشق مرباخوري كره يا مارگارين آبشده: 2 قاشق غذاخوري روش تهیه : با دست پوست روي سينه را در طول دنده آزاد كنيد به طوريكه پوست جدا نشود. پنيرها، ريحان، ارگانو و پودر ليمو را مخلوط كنيد. يك قاشق از مواد دلمه را بين فضاي پوست و سينه ريخته و سينهها را در ظرفي نسوز و ديواره دار بچينيد به طوريكه قسمت استخواني زير باشد. با برس، كره را روي دلمهها بماليد و 50 دقيقه با حرارت 375 درجه فارنهایت در فر بگذاريد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده