pme 3474 ارسال شده در 23 مهر، 2012 خانوم مهندسعكس بعدي كو؟ برای شما نشون داده نمیشه مهندس؟ جسارتا دیوار برشی نیست؟ دیوارش درسته ولی برشیش نه 1
s.zarei 3090 ارسال شده در 23 مهر، 2012 امروز مي بينم خانوم مهندس از دوستامون دارن به جواب ميرسن ممنون 1
pme 3474 ارسال شده در 23 مهر، 2012 امروز مي بينم خانوم مهندساز دوستامون دارن به جواب ميرسن ممنون شما هم به حدسی رقابت تنگاتنگ میشه 1
pme 3474 ارسال شده در 25 مهر، 2012 دست بجنبونین دیگه دو روز گذشته خب وقتی دیوار برشی نیست چه دیواریه؟ الان یه معمار جواب میده اونوقت عمرانیا قرمز میشن 1
s.zarei 3090 ارسال شده در 25 مهر، 2012 خب چرا ديگه مدير عزيز عصباني ميشي نمي دونيم كه اين ديوار حايله ويا .... دعوا كردن نداره كه مخلص 1
pme 3474 ارسال شده در 26 مهر، 2012 خب چرا ديگه مدير عزيز عصباني ميشينمي دونيم كه اين ديوار حايله ويا .... دعوا كردن نداره كه مخلص دعوا نبود داد کشیدم قبول کنید بعضی وقتها لازمه مهندس درسته دیوار حائله کاربرد؟ و عکس بعدی... 1
s.zarei 3090 ارسال شده در 26 مهر، 2012 چشم اين دفعه سريع ميگيم و كاربرد وعكس ديگه هم ميذاريم راست گفتن كتك از بهشت اومده آ 1
pme 3474 ارسال شده در 30 مهر، 2012 چشماين دفعه سريع ميگيم و كاربرد وعكس ديگه هم ميذاريم راست گفتن كتك از بهشت اومده آ 1
s.zarei 3090 ارسال شده در 1 آبان، 2012 باعرض پوزش از تاخير زياد يه سوال متفاوت حدس ميزنين ابن عكس چيه وچه علتي باعث اين اتفاق شده؟ 2
Artaria 13629 ارسال شده در 1 آبان، 2012 فک کنم این سازه دچار حریق شده یا اون قسمت از ستون تحت اثر مستقیم شعله آتش قرار گرفته و حالت ارتجاعی پیدا کرده و به علت باری که به ستون وارد میشده به اون صورت در اومده 1
s.zarei 3090 ارسال شده در 1 آبان، 2012 فک کنم این سازه دچار حریق شده یا اون قسمت از ستون تحت اثر مستقیم شعله آتش قرار گرفته و حالت ارتجاعی پیدا کرده و به علت باری که به ستون وارد میشده به اون صورت در اومده بسيار عالي مهندس جان اين ساختمانيست كه دچار حريق شده لطفا عكس بعدي رو عنايت بفرماييد مخلص سهيل 2
pme 3474 ارسال شده در 2 آبان، 2012 خب با توجه به درخواست بهرام مبنی بر قرار دادن عکس توسط من ، منم افتخار میدم خودم میذارم لطفا بگین اون صفحه و کاربردش چیه؟ 4
Artaria 13629 ارسال شده در 2 آبان، 2012 name : Gusset plate وظیفه : انتقال نیرو از بادبندها به ستون و تیر 3
pme 3474 ارسال شده در 2 آبان، 2012 name : Gusset plate وظیفه : انتقال نیرو از بادبندها به ستون و تیر چون تو میگی درسته باز باید خودم بذارم؟ اسمشم که پلیته دیگه بهرام بزار عکس بعدیو دیگه خوشم میاد سر و کله آرانوس فقط برای عکس های خاص من پیدا میشه 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 چون تو میگی درسته باز باید خودم بذارم؟ خوشم میاد سر و کله آرانوس فقط برای عکس های خاص من پیدا میشه بزارید دیگه تعارف نکنید تو هر وقت من میام عکس خاص میذاری 3
Artaria 13629 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اسمشم که پلیته دیگه بهرام بزار عکس بعدیو دیگه اسمش پلیته؟ چی چی پلیته ؟ گاست پلیته چون تو میگی درسته باز باید خودم بذارم؟ خوشم میاد سر و کله آرانوس فقط برای عکس های خاص من پیدا میشه اینه یک مهندس عمران خبره بعدی رو هم خودت بذار یاسی من نمیتونم بزارید دیگه تعارف نکنید تو هر وقت من میام عکس خاص میذاری خودت عکس بذار اصن 1
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 خب این که دودکش ساختمونه که برا شومینه فکر کنم باشه! خب درست نیستند چون بخاطر جریان هوا ارتفاع لوله اولا کمه و بعدشم اینکه از کلاهک H شکل استفاده نشد! ضمنا ارتفاع تمام لوله های حرارتی از سقف آخر برابر با 1متر میباشد! 2
ارسال های توصیه شده