afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ این اقلام به دلیل افزودن مواد نگهدارنده شیمیایی که بسیار سمی و خطرناک هستند و باعث ایجاد غلظت خون، فشارخون، چاقی شکم ، اختلال رشد اطفال ونوجوانان، ضایعات پوست و مو، افزایش قند و چربی و اوره خون، خرابی معده، بیماری دستگاه گوارش، آرتروز، سرطان، ناباروری، پوکی استخوان، نارسایی کلیه، خرابی معده، تخریب کبد، یبوست، بیماریهای دستگاه گوارش، آرتروز و بیماریهای اعصاب که همه ی اینها در مجموع به تولید خون فاسد می انجامد، می شوند. گروه اول: اغذیه ی فوق العاده مضر که به هیچ وجه مصرف نشود : 1- روغن نباتی 2- روغن مایع 3- کره ی گیاهی 4- نوشابه 5- گوشت گاو و گوساله 6- سیگار 7- سس مایونز 8- ماکارونی 9- سوسیس و کالباس 10- موز 11- پیتزا و همبرگر 12- پفک و چیبس گروه دوم: اغذیه ی مضر که حتی المقدور مصرف نشود : 1- قند وشکر 2- لبنیات پاستوریزه 3- گوشت مرغ ( ماشینی) 4- شیرینی قنادی ها 5- آدامس 6- شکلات 7- بیسکویت و آب نبات 8- نان فانتزی ( باگت) 9- تخم مرغ ماشینی 10- سرکه و آب - غوره ی شیمیایی 11- آب لیمو و رب شیمیایی 12- بستنی کارخانه ای 13- کشک و آبمیوه ی شیمیایی 14- کنسرو و کمپوت های کارخانه ای 15- نان سفید (لواش و بربری و تافتون) 16- چای پر رنگ 17- برنج حال آنچه که باید میل کنید: این اقلام موجب تصفیه خون، شادابی پوست و مو، تقویت اعصاب ، رفع چاقی و چربی خون، سلامت کبد و کلیه و قلب و محکم شدن مغز استخوان و افزایش رشد جسمی و ذهنی اطفال و نوجوانان، سلامت معده، افزایش مقاومت بدن و در مجموع دفع اخلاط فاسد و تولید خون صالح و سلامت جسم و روح می شوند : 1- روغن حیوانی 2- ماالشعیر و دوغ 3- کره ی حیوانی( طبیعی ) 4- خرما، کشمش به جای قند 5-عسل و نبات به جای شکر 6- گوشت گوسفند و ماهی 7- نان سبوس دار ( سنگک و جو) 8- میوه و سبزی تازه ، سیر و پیاز خام 9- زیتون همراه غذا و سالاد 10-خاکشیر و گلاب و عسل ( هر چه بیشتر) 11- شیر سرد و آلوی خیس کرده قبل از خواب 12- نان و پنیر و گردو( شب ها) 13- سماق با غذا ها 14- انار و رب انار همراه تمام غذاها 15- عناب( جوشاندنی) 16- آب زرشک روزی 2 لیوان 17- کاهو و سکنجبین 18-شیره ی انگور 19- سیاه دانه ( نصف قاشق چای خوری بجوید یا همراه یک قاشق عسل مابین غذا میل کنید صبح و شب ) 20- سرکه و آبغوره ی طبیعی (به شرط بهداشتی بودن) 21-لیمو ترش تازه همراه غذا 22- لبنیات محلی و طبیعی 23- گل بنفشه ( دم کردنی ) 24- قبل از خواب یک قطعه پنیر شور به دندانهایتان بمالید. 25- یک عدد تخم مرغ خام و سالم را( بدون اینکه شکسته شود )داخل فنجان آبلیموی تازه خانگی بیندازید و بگذارید به مدت 6 ساعت بماند، سپس تخم مرغ را خارج کرده و آبلیموی باقیمانده را با اّ خالی رقیق کرده و شبها میل کنید.( به مدت 40 شب) آبلیمو را با عسل شیرین کنید. می توانید این آبلیمو را با سالاد و آش و سوپ هم مصرف کنید. 26- پوست تخم مرغ را آسیاب کرده به نسبت یک به چهار با عسل مخلوط کرده و شبها یک قاشق میل کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده