afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ... مواد لازم: نخود پخته : نیم کیلو ارده : 6 تا7 قاشق غذاخوری سیر کوبیده : 3، 4 حبه لیمو 2 عدد جعفری و گشنیز 5، 6 شاخه فلفل قرمز یک قاشق چایخوری روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم طرز تهيه : هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند. نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود . سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده