رفتن به مطلب

هوموس ( لبنان ، ترکیه )


afa

ارسال های توصیه شده

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ...

مواد لازم:

نخود پخته : نیم کیلو

ارده : 6 تا7 قاشق غذاخوری

سیر کوبیده : 3، 4 حبه

لیمو 2 عدد

جعفری و گشنیز 5، 6 شاخه

فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهيه :

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.

نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود . سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...