afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : گل کلم : 500 گرم پیاز : یک عدد رب گوجه فرنگی 1تا 2 قاشق آبلیمو 2تا 3 قاشق غذا خوری ادویه 2 قاشق چایخوری زردچوبه و زعفران به میزان لازم روغن، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : 2-3 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در اندکی آب داغ ) را اضافه کنید و یک چرخ بدهید . 3 پیمانه آب بریزید ، شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید . 4-5 قاشق روغن در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را 10-12 دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید . 15 دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و آب لیمو را روی آن بدهید ؛ سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید و شعله را کم کنید تا گل کلم پخته شود و خورش جا بیفتد و به روغن بنشیند . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده