رفتن به مطلب

خورش گل کلم


afa

ارسال های توصیه شده

105579.jpg
105579.jpg

 

مواد لازم :

گل کلم : 500 گرم

پیاز : یک عدد

رب گوجه فرنگی 1تا 2 قاشق

 

آبلیمو 2تا 3 قاشق غذا خوری

 

ادویه 2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه و زعفران به میزان لازم

 

روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهيه :

2-3 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در اندکی آب داغ ) را اضافه کنید و یک چرخ بدهید . 3 پیمانه آب بریزید ، شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید .

4-5 قاشق روغن در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را 10-12 دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید .

15 دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و آب لیمو را روی آن بدهید ؛ سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید و شعله را کم کنید تا گل کلم پخته شود و خورش جا بیفتد و به روغن بنشیند .

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...