Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اگه موضوعاتی رو که داخل مجله هست رو به صورت تیتر و چند تاشو رو جلد بنویسیم هم خوب میشه، من اونا رو نداشتم روی مجله باید چیزیایی مثل : تابستان 90 گروه معماری نوانویشان و از این جورچیزیا نوشته بشه... فاطمه تو چند پست قبل تر گفته چه چیزاییه. فهرست مطالب تو صفحه ی دوم هست... مهنااااااز جون ؛ به نظرت چیکار کنم؟؟؟ من هیچی نداشتم ؛ مطالب و... نمیدونستم تو مجله چیاست، واسه همین طرحم ناقصه اگه بهم وقت بدین ؛ یه طرح خوب میزنم چیزی که زیاده وقت...نگران نباشید. همینشم ممنون. :flowerysmile: من تیترو ... نداشتم، اوکی تیتر؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تیتر؟ چند تا از مطالب مهم که تو مجله هست رو با فونت کوچیکتر, زیر کادر گاهنامه بنویسیم خوب میشه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها چند تا از مطالب مجله رو می ذارم: فنگ شویی معماری زورحانه مسجد جامع اصفهان معماری چیست؟ فونت ها: B ziba B sahar B aria روی جلد 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دوستای گلم اینم جلد مجله، 2 تا عکسه ،نظر،پیشنهادی دارین،بگین حتما 1. 2. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه فرگلی.... من اینو بیشتر دوس دارم حالا نظر بقیه چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر منم دومی قشنگتره دستت درد نکنه فرگل جون 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من هردوتاشو دوست دارم.هر چی اکثریت بگن دستت درد نکنه فرگل جون :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه فرگلی.... من اینو بیشتر دوس دارم حالا نظر بقیه چیه؟ خواهش میکنم مهناز جونم :icon_gol: به نظر منم دومی قشنگتره دستت درد نکنه فرگل جون خواهش میکنم عزیزم :icon_gol: من هردوتاشو دوست دارم.هر چی اکثریت بگندستت درد نکنه فرگل جون :flowerysmile: خواهش میکنم:icon_gol: من خودمم دومی رو بیشتر دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها این جلد اصلاح شده ی مجله است 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اولین مجله ی معماری...کاری از گروه معماری نو اندیشان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده