Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2011 اگه موضوعاتی رو که داخل مجله هست رو به صورت تیتر و چند تاشو رو جلد بنویسیم هم خوب میشه، من اونا رو نداشتم روی مجله باید چیزیایی مثل : تابستان 90 گروه معماری نوانویشان و از این جورچیزیا نوشته بشه... فاطمه تو چند پست قبل تر گفته چه چیزاییه. فهرست مطالب تو صفحه ی دوم هست... مهنااااااز جون ؛ به نظرت چیکار کنم؟؟؟ من هیچی نداشتم ؛ مطالب و... نمیدونستم تو مجله چیاست، واسه همین طرحم ناقصه اگه بهم وقت بدین ؛ یه طرح خوب میزنم چیزی که زیاده وقت...نگران نباشید. همینشم ممنون. :flowerysmile: من تیترو ... نداشتم، اوکی تیتر؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2011 تیتر؟ چند تا از مطالب مهم که تو مجله هست رو با فونت کوچیکتر, زیر کادر گاهنامه بنویسیم خوب میشه
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2011 بچه ها چند تا از مطالب مجله رو می ذارم: فنگ شویی معماری زورحانه مسجد جامع اصفهان معماری چیست؟ فونت ها: B ziba B sahar B aria روی جلد 2
fargol_2408 3453 ارسال شده در 13 آبان، 2011 دوستای گلم اینم جلد مجله، 2 تا عکسه ،نظر،پیشنهادی دارین،بگین حتما 1. 2. 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2011 دستت درد نکنه فرگلی.... من اینو بیشتر دوس دارم حالا نظر بقیه چیه؟ 2
سـارا 20071 ارسال شده در 14 آبان، 2011 من هردوتاشو دوست دارم.هر چی اکثریت بگن دستت درد نکنه فرگل جون :flowerysmile: 1
fargol_2408 3453 ارسال شده در 14 آبان، 2011 دستت درد نکنه فرگلی.... من اینو بیشتر دوس دارم حالا نظر بقیه چیه؟ خواهش میکنم مهناز جونم :icon_gol: به نظر منم دومی قشنگتره دستت درد نکنه فرگل جون خواهش میکنم عزیزم :icon_gol: من هردوتاشو دوست دارم.هر چی اکثریت بگندستت درد نکنه فرگل جون :flowerysmile: خواهش میکنم:icon_gol: من خودمم دومی رو بیشتر دوست دارم 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 اولین مجله ی معماری...کاری از گروه معماری نو اندیشان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده