سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یه لحظه داشتم ذوق مرگ می شدم منو ببخششششش:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کی فتوشاپش خوبه؟ مهناز جون،من میتونم انجام بدم،ولی اول بهم بگو چیه کار؟اگه مشکلی داری بگو شاید بدونم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دست گلت درد نکنه.... من قبلا از این ذوق مرگی خودم رو از عکس بنا رو جلد اعلام کرده بودم.... بچه ها به دقت زدن حرفاشونو...با اینکه بعضی حرفاشون مثل دوست نداشتن زمینه سفید بوی سلیقه میداد...وگرنه شلوغ کردن زیاد روی جلد باعث میشه یاد مجله های خانوادگی بیافتیم...مثلا اینجوری.... زنی به مردی گفت بالای چشمانت ابرو است!!!!! دیدارهای هفته ی صدم لیگ برتر ناکجآباد..... فصل 1000ام جومونگ به بازار آمد........ عکس روی جلد اصولا به طور خالص به مهم ترین موضوع مجله که قراره در اون شماره روش فوکوس شه اختصاص پیدا کنه....که شده انگار.....در مورد فونتش با بچه ها موافقم.... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کی فتوشاپش خوبه؟ من فتوشاپ بلدم ؛ اما نه خیلی زیاد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بشه ها هر کی فتوشاپ بلده ظرح رو جلد بزنه لطقا". شکل ها مه هست....فونت سلیقه ی خودتون....عکس هایی رو هم که در نظر گرفتم تو اون لینکی که از daily arch دادم هست 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ بشه ها هر کی فتوشاپ بلده ظرح رو جلد بزنه لطقا".شکل ها مه هست....فونت سلیقه ی خودتون....عکس هایی رو هم که در نظر گرفتم تو اون لینکی که از daily arch دادم هست با چه نرم افزاری طرح رو جلد رو زدی؟؟؟ من فوتوشاپ بلدم, اما نمیدونم الان باید چیکار کنم, طرح جدید بزنم؛ یا رو همین کار کنم؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ این چطوره: زیر نوشته گاهنامه هم که خالیه؛ میشه مطالبی که تو مجله هست رو نوشت لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این چطوره: زیر نوشته گاهنامه هم که خالیه؛ میشه مطالبی که تو مجله هست رو نوشت ونوسی......فونتشو میشه عوض کنی؟؟ دستت خوش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ونوسی......فونتشو میشه عوض کنی؟؟دستت خوش این چطوره؟؟؟:62izy85: خب اسم فونتایی که به نظرتون خوبه بگین ؛ ممنون لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این چطوره؟؟؟:62izy85: خب اسم فونتایی که به نظرتون خوبه بگین ؛ ممنون عالیهههههههههههههههههههه:a030: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ عالیهههههههههههههههههههه:a030: اگه موضوعاتی رو که داخل مجله هست رو به صورت تیتر و چند تاشو رو جلد بنویسیم هم خوب میشه، من اونا رو نداشتم لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اگه موضوعاتی رو که داخل مجله هست رو به صورت تیتر و چند تاشو رو جلد بنویسیم هم خوب میشه، من اونا رو نداشتم ونوس جان،ممنون،خیلی خوب شده،ببخشید اما یه ایرادی داره کارت، اینکه اجزای صفحه ات اصلا با هم جور نیست،از هم جدا هستن،از لحاظ ترکیب بندی و رنگ بازم هرجور مهناز جون تشخیص بدن :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این چطوره؟؟؟:62izy85: خب اسم فونتایی که به نظرتون خوبه بگین ؛ ممنون :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس جان،ممنون،خیلی خوب شده،ببخشید اما یه ایرادی داره کارت، اینکه اجزای صفحه ات اصلا با هم جور نیست،از هم جدا هستن،از لحاظ ترکیب بندی و رنگ بازم هرجور مهناز جون تشخیص بدن :icon_gol: ممنون که اومدیو نظر دادی :flowerysmile: به نظرت چیکار کنم که جدا نباشن؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ :aghosh: مهنااااااز جون ؛ به نظرت چیکار کنم؟؟؟ من هیچی نداشتم ؛ مطالب و... نمیدونستم تو مجله چیاست، واسه همین طرحم ناقصه اگه بهم وقت بدین ؛ یه طرح خوب میزنم لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون که اومدیو نظر دادی :flowerysmile: به نظرت چیکار کنم که جدا نباشن؟ خواهش میکنم عزیزم :icon_gol: قبل از اینکه اون خظ بالا رو اضافه کنی باز متعادل تر بود 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خواهش میکنم عزیزم:icon_gol: قبل از اینکه اون خظ بالا رو اضافه کنی باز متعادل تر بود موافقم زیاد تیکه تیکه شده لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خشنگ شددددددددددد...دستتون درد نکنه تیتر و نوشته هم یکم اضافه بشه دیگه عالیه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ خشنگ شددددددددددد...دستتون درد نکنه تیتر و نوشته هم یکم اضافه بشه دیگه عالیه من تیترو ... نداشتم، اوکی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده