fargol_2408 3453 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بچه ها کی فتوشاپش خوبه؟ مهناز جون،من میتونم انجام بدم،ولی اول بهم بگو چیه کار؟اگه مشکلی داری بگو شاید بدونم عزیزم 2
sam arch 55879 ارسال شده در 8 آبان، 2011 دست گلت درد نکنه.... من قبلا از این ذوق مرگی خودم رو از عکس بنا رو جلد اعلام کرده بودم.... بچه ها به دقت زدن حرفاشونو...با اینکه بعضی حرفاشون مثل دوست نداشتن زمینه سفید بوی سلیقه میداد...وگرنه شلوغ کردن زیاد روی جلد باعث میشه یاد مجله های خانوادگی بیافتیم...مثلا اینجوری.... زنی به مردی گفت بالای چشمانت ابرو است!!!!! دیدارهای هفته ی صدم لیگ برتر ناکجآباد..... فصل 1000ام جومونگ به بازار آمد........ عکس روی جلد اصولا به طور خالص به مهم ترین موضوع مجله که قراره در اون شماره روش فوکوس شه اختصاص پیدا کنه....که شده انگار.....در مورد فونتش با بچه ها موافقم.... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 بچه ها کی فتوشاپش خوبه؟ من فتوشاپ بلدم ؛ اما نه خیلی زیاد
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 بشه ها هر کی فتوشاپ بلده ظرح رو جلد بزنه لطقا". شکل ها مه هست....فونت سلیقه ی خودتون....عکس هایی رو هم که در نظر گرفتم تو اون لینکی که از daily arch دادم هست 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 بشه ها هر کی فتوشاپ بلده ظرح رو جلد بزنه لطقا".شکل ها مه هست....فونت سلیقه ی خودتون....عکس هایی رو هم که در نظر گرفتم تو اون لینکی که از daily arch دادم هست با چه نرم افزاری طرح رو جلد رو زدی؟؟؟ من فوتوشاپ بلدم, اما نمیدونم الان باید چیکار کنم, طرح جدید بزنم؛ یا رو همین کار کنم؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 این چطوره: زیر نوشته گاهنامه هم که خالیه؛ میشه مطالبی که تو مجله هست رو نوشت
*mini* 37778 ارسال شده در 9 آبان، 2011 این چطوره: زیر نوشته گاهنامه هم که خالیه؛ میشه مطالبی که تو مجله هست رو نوشت ونوسی......فونتشو میشه عوض کنی؟؟ دستت خوش
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 ونوسی......فونتشو میشه عوض کنی؟؟دستت خوش این چطوره؟؟؟:62izy85: خب اسم فونتایی که به نظرتون خوبه بگین ؛ ممنون
*mini* 37778 ارسال شده در 9 آبان، 2011 این چطوره؟؟؟:62izy85: خب اسم فونتایی که به نظرتون خوبه بگین ؛ ممنون عالیهههههههههههههههههههه:a030: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 عالیهههههههههههههههههههه:a030: اگه موضوعاتی رو که داخل مجله هست رو به صورت تیتر و چند تاشو رو جلد بنویسیم هم خوب میشه، من اونا رو نداشتم
fargol_2408 3453 ارسال شده در 9 آبان، 2011 اگه موضوعاتی رو که داخل مجله هست رو به صورت تیتر و چند تاشو رو جلد بنویسیم هم خوب میشه، من اونا رو نداشتم ونوس جان،ممنون،خیلی خوب شده،ببخشید اما یه ایرادی داره کارت، اینکه اجزای صفحه ات اصلا با هم جور نیست،از هم جدا هستن،از لحاظ ترکیب بندی و رنگ بازم هرجور مهناز جون تشخیص بدن :icon_gol: 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2011 این چطوره؟؟؟:62izy85: خب اسم فونتایی که به نظرتون خوبه بگین ؛ ممنون :aghosh: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 ونوس جان،ممنون،خیلی خوب شده،ببخشید اما یه ایرادی داره کارت، اینکه اجزای صفحه ات اصلا با هم جور نیست،از هم جدا هستن،از لحاظ ترکیب بندی و رنگ بازم هرجور مهناز جون تشخیص بدن :icon_gol: ممنون که اومدیو نظر دادی :flowerysmile: به نظرت چیکار کنم که جدا نباشن؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 :aghosh: مهنااااااز جون ؛ به نظرت چیکار کنم؟؟؟ من هیچی نداشتم ؛ مطالب و... نمیدونستم تو مجله چیاست، واسه همین طرحم ناقصه اگه بهم وقت بدین ؛ یه طرح خوب میزنم
fargol_2408 3453 ارسال شده در 9 آبان، 2011 ممنون که اومدیو نظر دادی :flowerysmile: به نظرت چیکار کنم که جدا نباشن؟ خواهش میکنم عزیزم :icon_gol: قبل از اینکه اون خظ بالا رو اضافه کنی باز متعادل تر بود 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 خواهش میکنم عزیزم:icon_gol: قبل از اینکه اون خظ بالا رو اضافه کنی باز متعادل تر بود موافقم زیاد تیکه تیکه شده
سـارا 20071 ارسال شده در 10 آبان، 2011 خشنگ شددددددددددد...دستتون درد نکنه تیتر و نوشته هم یکم اضافه بشه دیگه عالیه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2011 خشنگ شددددددددددد...دستتون درد نکنه تیتر و نوشته هم یکم اضافه بشه دیگه عالیه من تیترو ... نداشتم، اوکی
ارسال های توصیه شده