Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 5 مهر، 2011 دستتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدین:flowerysmile: من طرح مهناز رو بیشتر میپسندم اون یکی خیلی مشکی شده ولی خوبه رنگ رنگ رنگ :girl_yes2: 1
fargol_2408 3453 ارسال شده در 5 مهر، 2011 دستتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدین:flowerysmile:من طرح مهناز رو بیشتر میپسندم اون یکی خیلی مشکی شده ولی خوبه رنگ رنگ رنگ :girl_yes2: آره،طرح مهناز سادگی قشنگی داره اما جای کار داره یه کوچولو 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2011 اینم خوبه،جالبه میتونیم اگه مهناز جون و بقیه موافق باشن،یه فرصت بدیم به همه کسانی که اعلام آمادگی کردن تا یه پیشنهاد برای صفحه اول و بقیه صفحات بدن یه فرصت دو روزه یا یه روزه مثلا،بعد یکی انتخاب بشه . . فكر خوبي....:icon_gol:
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2011 اینم خوبه،جالبه میتونیم اگه مهناز جون و بقیه موافق باشن،یه فرصت بدیم به همه کسانی که اعلام آمادگی کردن تا یه پیشنهاد برای صفحه اول و بقیه صفحات بدن یه فرصت دو روزه یا یه روزه مثلا،بعد یکی انتخاب بشه کاملا" موافقم 2
fargol_2408 3453 ارسال شده در 7 مهر، 2011 خوب من یه سری جلد درست کردم و یه صفحه،متاسفانه من الان وسط تحویل پروژه هامه:icon_pf (34):،وگرنه بیشتر وقت میذاشتم،اما بازم انجام میدم؛میذارم
fargol_2408 3453 ارسال شده در 7 مهر، 2011 عزیزم،زمینشون سفیده،یه لحظه صبر کنی،باز میشه،اگه نشد،برات ایمیل میکنم
fargol_2408 3453 ارسال شده در 7 مهر، 2011 من عکسا رو میبینم،اما اگه کسی نتونست ببینه،ایمیلشو بهم بده،براش ایمیل میکنم اگه برسم تا فردا،پس فردا هم بازم انجام میدم،میذارم 1
ارسال های توصیه شده