Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دستتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدین:flowerysmile: من طرح مهناز رو بیشتر میپسندم اون یکی خیلی مشکی شده ولی خوبه رنگ رنگ رنگ :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دستتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدین:flowerysmile:من طرح مهناز رو بیشتر میپسندم اون یکی خیلی مشکی شده ولی خوبه رنگ رنگ رنگ :girl_yes2: آره،طرح مهناز سادگی قشنگی داره اما جای کار داره یه کوچولو 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اینم خوبه،جالبه میتونیم اگه مهناز جون و بقیه موافق باشن،یه فرصت بدیم به همه کسانی که اعلام آمادگی کردن تا یه پیشنهاد برای صفحه اول و بقیه صفحات بدن یه فرصت دو روزه یا یه روزه مثلا،بعد یکی انتخاب بشه . . فكر خوبي....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اینم خوبه،جالبه میتونیم اگه مهناز جون و بقیه موافق باشن،یه فرصت بدیم به همه کسانی که اعلام آمادگی کردن تا یه پیشنهاد برای صفحه اول و بقیه صفحات بدن یه فرصت دو روزه یا یه روزه مثلا،بعد یکی انتخاب بشه کاملا" موافقم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ جلد رو مجله طراحی کنیم؟ بعله 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بعله چه چیزایی باید حتما باشه لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خوب من یه سری جلد درست کردم و یه صفحه،متاسفانه من الان وسط تحویل پروژه هامه:icon_pf (34):،وگرنه بیشتر وقت میذاشتم،اما بازم انجام میدم؛میذارم لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ عزیزم،زمینشون سفیده،یه لحظه صبر کنی،باز میشه،اگه نشد،برات ایمیل میکنم لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من عکسا رو میبینم،اما اگه کسی نتونست ببینه،ایمیلشو بهم بده،براش ایمیل میکنم اگه برسم تا فردا،پس فردا هم بازم انجام میدم،میذارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ شلام علیکم...اینجا تنبل خونست؟ کار بچه های دیگه کو؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها مجله ی این دفعه فکر کنم 60 صفحه بشه 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها مجله ی این دفعه فکر کنم 60 صفحه بشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده