Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ :aghosh:عمه خب اینو از اول بگو. آره خوب می شه عمه از اول همينو گفتم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز.....برای قسمت معرفی کتاب.......معرفی کنیم...؟؟ آره. اگه کتاب معماری خوندی خلاصه شو بوگو...خوب می شه :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ممممممممممممم......بعد کووجا بزارم خلاصشو؟ نمیشه اسمشو بگم فقط؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ ممممممممممممم......بعد کووجا بزارم خلاصشو؟نمیشه اسمشو بگم فقط؟ برام ایمیل کن. خسته نشی جیگر؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ برام ایمیل کن.خسته نشی جیگر؟ :ws28:قربون تو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بشه ها چرا موتورتون خاموش شد...هنوز وقت هستا.....بدویید 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بشه ها چرا موتورتون خاموش شد...هنوز وقت هستا.....بدویید من یه تحقیق واسه ماشین آلات ساختمانی دارم می خوای؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من یه تحقیق واسه ماشین آلات ساختمانی دارم می خوای؟ چرا نمی خوام...بفرست بیاد جگر گوشه :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چرا نمی خوام...بفرست بیاد جگر گوشه :aghosh: باجه تو چهار ساله یه عالمه تحقیق و پروژه داشتم همه رو گم و گور کردم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز جون ایمیلام دستت رسید؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز جون ایمیلام دستت رسید؟؟؟ بهله بهله دست گلت درد نکنه. :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بهله بهله دست گلت درد نکنه. :aghosh: خوب بود؟؟؟ بازم مطلب دارم فردا میفرستم... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ منم عکس در مورد دکوراسیون داخلی و عکس ساختمونهای مختلف و یه سری مطلب در مورد فلسفه های معماری دارما 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کتابای آموزش اسکیس و راندو هم دارم.میتونم در این زمینه هم کمک کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کتابای آموزش اسکیس و راندو هم دارم.میتونم در این زمینه هم کمک کنم منتظریییییییییییییییم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ آخجونننننننننن فکر کردم دیگه دیر شده واسه فرستادن :w14: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یه سری عکس از دکوراسیون داخلی اتاق خواب کودک فرستادم با یه سری هم عکس از پله فعلا :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یه سری عکس از دکوراسیون داخلی اتاق خواب کودک فرستادم با یه سری هم عکس از پله فعلا :flowerysmile: مرسی عزیزم رسید :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ بازم می فرستممممممممممم اگه خوب بودددددددددددد :w14: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده