*mini* 37778 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 بچه ها لطفا کسایی که میدونن قطعا میتونن کمک کنن اعلام امادگی کنن....این نشه که بگن میتونیم اما بعدش خبری نشه....اونوقت میشه مثه سری های پیش 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2011 منم سعی میکنم مطلب بدم...اسم منم ینویسید.. منتظریم ژیگر 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلاااام سلاااام؛ من میتونم تو این زمینه ها : دکوراسیونای داخلی (آشپزخانه و نشیمن و حمام و باغ وشومینه ...) عکس بدم پلان (2طبقه و 3 و4 ....) و پلان استادیوم ؛ استخر, مسجد .... تارخ معماری ها (پست مدرن و دیکانستراکشن , اکسپرسیونیسم و....) فنگ شویی موزه ها ( 10-20 تا موزه ) راندو مطلبارو بدم؛ اما چون حجمش زیاده ؛ بگین چیو بدم ؛ تا همونو آپلود کنم ؛ , آخه دیروز اومدم یک سری مطالبو بدم؛20 مگا بود, ارسال نمیشد
*mini* 37778 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلاااام سلاااام؛ من میتونم تو این زمینه ها : دکوراسیونای داخلی (آشپزخانه و نشیمن و حمام و باغ وشومینه ...) عکس بدم پلان (2طبقه و 3 و4 ....) و پلان استادیوم ؛ استخر, مسجد .... تارخ معماری ها (پست مدرن و دیکانستراکشن , اکسپرسیونیسم و....) فنگ شویی موزه ها ( 10-20 تا موزه ) راندو مطلبارو بدم؛ اما چون حجمش زیاده ؛ بگین چیو بدم ؛ تا همونو آپلود کنم ؛ , آخه دیروز اومدم یک سری مطالبو بدم؛20 مگا بود, ارسال نمیشد مرسی ونوس جونننننننننننننننننننننننم:icon_gol::ws37: 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلام:flowerysmile: مهناز يادته بهت گفته بودم يه تاپيكه تحليل بذاريم؟ حالا ميشه تو مجله عكس گذاشت واسه تحليل به عنوان مسابقه؟ 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلام بشه ها. همین الان پروژه رو تموم کردم همه خوشحالیدن کلی! خب چی می گفتیم؟ 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلاااام سلاااام؛ من میتونم تو این زمینه ها : دکوراسیونای داخلی (آشپزخانه و نشیمن و حمام و باغ وشومینه ...) عکس بدم پلان (2طبقه و 3 و4 ....) و پلان استادیوم ؛ استخر, مسجد .... تارخ معماری ها (پست مدرن و دیکانستراکشن , اکسپرسیونیسم و....) فنگ شویی موزه ها ( 10-20 تا موزه ) راندو مطلبارو بدم؛ اما چون حجمش زیاده ؛ بگین چیو بدم ؛ تا همونو آپلود کنم ؛ , آخه دیروز اومدم یک سری مطالبو بدم؛20 مگا بود, ارسال نمیشد همش عالیه. اما اگر تحقیق یا کار خودت باشه همینا عالی تره سلام:flowerysmile:مهناز يادته بهت گفته بودم يه تاپيكه تحليل بذاريم؟ حالا ميشه تو مجله عكس گذاشت واسه تحليل به عنوان مسابقه؟ تحلیل چی؟ تحلیل مجله؟ تحلیل چی؟ همونی که تو گفتی 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 عكس تحليل عكس از نگاه معمارانه بهت گفته بودم قبلا مهناز 2
*mini* 37778 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 سلام بشه ها. همین الان پروژه رو تموم کردم همه خوشحالیدن کلی! خب چی می گفتیم؟ ای جوننننننننننننننم نخستهههههههههه 1
*mini* 37778 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 بچه ها....دیتیل اتصال درب آهنی به چارچوب فلزی میخوام....کسی داره؟ 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 عكستحليل عكس از نگاه معمارانه بهت گفته بودم قبلا مهناز عمه یادم نمی یاد...بقیشو بگو شاید یادم بیاد بچه ها....دیتیل اتصال درب آهنی به چارچوب فلزی میخوام....کسی داره؟ :icon_razz: اینجا جای این سئوالاست بشه؟ :w74: 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 عمه گفتم تو كلاس مباني نظريمون استادمون عكس ميداد ما هم از ديده معمارانه تحليل ميكرديم يكي از سوالاي امتحانمم واست گفتم كه عكسه چي بود و من چي تحليل كردمش 2
*mini* 37778 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 عمه یادم نمی یاد...بقیشو بگو شاید یادم بیاد :icon_razz: اینجا جای این سئوالاست بشه؟ :w74: آخخخخخخخخخخخ....شرمندمممممممممم...ببخشییییییییییید:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 آخخخخخخخخخخخ....شرمندمممممممممم...ببخشییییییییییید:icon_pf (34)::icon_pf (34): پیدا کردم برات. اتوکدی هم هست. امیدوارم درست باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 عمه گفتم تو كلاس مباني نظريمون استادمون عكس ميداد ما هم از ديده معمارانه تحليل ميكرديميكي از سوالاي امتحانمم واست گفتم كه عكسه چي بود و من چي تحليل كردمش آهان یادم اومد...خب...بعدش؟ 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 آهان یادم اومد...خب...بعدش؟ هيچي عكس بذاريم واسه تحليل به عنوان مسابقه همين 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2011 هيچي عكس بذاريم واسه تحليل به عنوان مسابقه همين :aghosh: عمه خب اینو از اول بگو. آره خوب می شه 2
*mini* 37778 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 پیدا کردم برات. اتوکدی هم هست.امیدوارم درست باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهناجی تووش پلان نداشت:icon_pf (34)::icon_pf (34): ولی بازم ممنون.. 1
ارسال های توصیه شده