~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ دستت [/url]مرسی...تو قبلا" هم برام مقاله فرستاده بودی..نه؟ اره دادم... مقاله که نه.... خلاصه تحقیق بچه هی کلاسمون بود.. . برای همایش هم ی سری چیکده مقالات که تو کنفرانس ارائه شده مونده... اونم میفرستم...:w410: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ اره دادم...مقاله که نه.... خلاصه تحقیق بچه هی کلاسمون بود.. . برای همایش هم ی سری چیکده مقالات که تو کنفرانس ارائه شده مونده... اونم میفرستم...:w410: دستت مرسی :aghosh: لینک به دیدگاه
immortal 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ سلام حرکت خیلی جالبیه منم کلی اطلاعات دارم خصوصا در مورد انواع سبکهای معماری داخلی و خارجی , دکوراسیون , زندگینامه و آثار معمارای مشهور داخلی و خارجی و..... خلاصه هر چی شما بخواین حالا بگین تا کی باید تحویل بدم و در کدوم زمینه همکاری کنم در خدمت هستم:w410: 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوندم همون دیروز،اما ببخشید متوجه نشدم چیه،واسه همین پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ سلام حرکت خیلی جالبیه منم کلی اطلاعات دارم خصوصا در مورد انواع سبکهای معماری داخلی و خارجی , دکوراسیون , زندگینامه و آثار معمارای مشهور داخلی و خارجی و..... خلاصه هر چی شما بخواین حالا بگین تا کی باید تحویل بدم و در کدوم زمینه همکاری کنم در خدمت هستم:w410: خرابتیم رفیخ :aghosh: هر چه سریعتر بهتر خوندم همون دیروز،اما ببخشید متوجه نشدم چیه،واسه همین پرسیدم آهان از اون لحاظ خب قراره یه مجله درست کنیم. بعد این مجله ترجیحا" از مفالات خودمون هست. حالا مقاله..خلاصه ی متاب آموزش و.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ یه موضوعی هست که باید در موردش نظر بدید 1- مجله رنگی باشه یا سیاه سفید؟ 2- وکتور باشه پس زمینش یا خالی باشه مقاله های طولانی رو تو 2-3 بخش قرار بدیم با همش سرهم باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ باشه من امشب یه سریاشو که دمه دسته میفرستم،فردا میگردم تو هاردم ببینم چی پیدا میکنم،حتما برات میفرستم ،رو کمک منم حساب کن 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ یه موضوعی هست که باید در موردش نظر بدید 1- مجله رنگی باشه یا سیاه سفید؟ 2- وکتور باشه پس زمینش یا خالی باشه مقاله های طولانی رو تو 2-3 بخش قرار بدیم با همش سرهم باشه؟ 1-رنگی ترجیحا،جذابتره 2-خالی 3-تو 2-3 بخش بهتره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها این یه صفحه از پرتفولیوی این ترممه...ببینید این مدلی خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااام....من دوباره اومددددددددددددددددددددددددم..... باشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میفرستم:shad::shad::shad::aghosh::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ دوستانی مه تا اینجا قول همکاری دادن: ونوس Fatima مینی مصطفی m~o~j~ immorta 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ یه موضوعی هست که باید در موردش نظر بدید 1- مجله رنگی باشه یا سیاه سفید؟ 2- وکتور باشه پس زمینش یا خالی باشه مقاله های طولانی رو تو 2-3 بخش قرار بدیم با همش سرهم باشه؟ نظر؟ پیشنهاد؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان دمتون جیلیز بیلیز فکر کنم تا 10 سری بعدی مجله مطلب داریم من واقعا" تو کف این همت شماهام...چرا زود تر کشفتون نکردم؟ روی بچه های شهر سازی کم شد 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ امتیاز دوستان در اسرع وقت اعلام می شه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ 1-رنگی ترجیحا،جذابتره2-خالی 3-تو 2-3 بخش بهتره منم با فرگل موافقم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان دمتون جیلیز بیلیز فکر کنم تا 10 سری بعدی مجله مطلب داریم من واقعا" تو کف این همت شماهام...چرا زود تر کشفتون نکردم؟ روی بچه های شهر سازی کم شد قصد من فقط کمک بود نه اینکه بخوام کل بندازم با بچه های معماری 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ قصد من فقط کمک بود نه اینکه بخوام کل بندازم با بچه های معماری حالا چرا بهت برخورد؟ من به عنوان شوخی اینو نوشتم. نه چون تو اینجا بودی 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چرا بهت برخورد؟من به عنوان شوخی اینو نوشتم. نه چون تو اینجا بودی اتفاقا عزم منو جزم کردیم که گروه شهرسازی یه مجله بده بیرون کل همتونو بخوابونه خیال کردید چی !!!!!! :ws2: گروه شهرسازی با تمام قوا وارد کارزار میشود :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا عزم منو جزم کردیم که گروه شهرسازی یه مجله بده بیرون کل همتونو بخوابونهخیال کردید چی !!!!!! :ws2: گروه شهرسازی با تمام قوا وارد کارزار میشود :ws28: ببین مجله ی گروه معماری در حد رمانه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم مطلب بدم... اسم منم ینویسید.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده