afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم( جهت 4 تا 5 نفر): کته یا چلو 3 پیمانه مغز گردو نیم کوب 100 گرم کشمش بی هسته خیس خورده 100 گرم کلم قرمز کوچک نصف بته سرکه 3قاشق روغن سالاد 3قاشق نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهیه: کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از 1 دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود . همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید . • برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده