b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ در لینک زیر کتاب شکل دادن فلزات metal forming mechanics and metallurgyنوشته هاسفورد و کدل را جهت علاقمندان قرار داده ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ در لینک زیر کتاب شکل دادن فلزات metal forming mechanics and metallurgyنوشته هاسفورد و کدل را جهت علاقمندان قرار داده ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنونم این کتاب به عنوان کتاب مقدس رشته ی شکلدهی فلزات شناخته میشه کتاب شلدهی کدل فوق العاده ارزشمند و پرباره به تمامی دوستان ساخت تولید توصیه میکنم حتما دانلودش کنن ... 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی ممنونم این کتاب به عنوان کتاب مقدس رشته ی شکلدهی فلزات شناخته میشه کتاب شلدهی کدل فوق العاده ارزشمند و پرباره به تمامی دوستان ساخت تولید توصیه میکنم حتما دانلودش کنن ... من خودم برای ارشد خیلی زوم کردم تو این گرایش لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ من خودم برای ارشد خیلی زوم کردم تو این گرایش ایشالا موفق خواهید بود 1 لینک به دیدگاه
gg567296 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ لطفا بگید با چه نرم افزار یباز میشه. ممنون لینک به دیدگاه
fatemeh2191 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ من نمیتونم لینک رو دانلود کنم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ من نمیتونم لینک رو دانلود کنم.لطفا راهنماییم کنید. با تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Arman Mahmoodi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ لینکش پاک شدە، میشە دوبارە بزارین؟؟؟ ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده