b-d 2058 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 در لینک زیر کتاب شکل دادن فلزات metal forming mechanics and metallurgyنوشته هاسفورد و کدل را جهت علاقمندان قرار داده ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 8
just work 12354 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 در لینک زیر کتاب شکل دادن فلزات metal forming mechanics and metallurgyنوشته هاسفورد و کدل را جهت علاقمندان قرار داده ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنونم این کتاب به عنوان کتاب مقدس رشته ی شکلدهی فلزات شناخته میشه کتاب شلدهی کدل فوق العاده ارزشمند و پرباره به تمامی دوستان ساخت تولید توصیه میکنم حتما دانلودش کنن ... 4
b-d 2058 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2011 خیلی ممنونم این کتاب به عنوان کتاب مقدس رشته ی شکلدهی فلزات شناخته میشه کتاب شلدهی کدل فوق العاده ارزشمند و پرباره به تمامی دوستان ساخت تولید توصیه میکنم حتما دانلودش کنن ... من خودم برای ارشد خیلی زوم کردم تو این گرایش
just work 12354 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 من خودم برای ارشد خیلی زوم کردم تو این گرایش ایشالا موفق خواهید بود 1
fatemeh2191 10 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 من نمیتونم لینک رو دانلود کنم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 من نمیتونم لینک رو دانلود کنم.لطفا راهنماییم کنید. با تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ارسال های توصیه شده