b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ آموزش تحلیل تیر ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) آموزش تحلیل برخورد توپ تنیس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) آموزش Abaqus به زبان فارسی( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) طراحی تیر یک سر گیردار با اباکوس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) بررسی ارتعاشات یک لوله با اباکوس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) تحلیل خطی کمانش یک صفحه با اباکوس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) تحلیل فورج (forj) در آباکوس (Abaqus) به زبان فارسی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) فایل PDF آموزشی آباکوس Abaqus تحلیل تیر فولادی آلومینیومی با تعریفintraction ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) فایل PDF آموزشی آباکوس Abaqus بررسی تمرکز تنش ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) مدلسازی در آباکوس abaqus ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) 23 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ دوستان اگه فایل ها مشکلی نداره اطلاع بدن منم دانلود کنم 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ دوستان اگه فایل ها مشکلی نداره اطلاع بدن منم دانلود کنم مشکلی ندارن...منتهی چون تو سرور 4share آپلود شدن موقع زدن دانلود صفحه ی فـیلترینگ رو میاره... لینک به دیدگاه
samanpnh 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.با عرض خسته نباشيدمن دنبال آموزش محيط سيالاتي آباكوس هستم كه به اون cfd يا fsi ميگن.يه پروژه ارتعاشاتي سازه سيال به همراه انتقال حرارت بايد انجام بدم لطفا كمك كنيدبابت فايلاي بالا هم ممننوم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ آموزش تحلیل تیر ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید)آموزش تحلیل برخورد توپ تنیس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) آموزش Abaqus به زبان فارسی( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) طراحی تیر یک سر گیردار با اباکوس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) بررسی ارتعاشات یک لوله با اباکوس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) تحلیل خطی کمانش یک صفحه با اباکوس ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) تحلیل فورج (forj) در آباکوس (Abaqus) به زبان فارسی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) فایل PDF آموزشی آباکوس Abaqus تحلیل تیر فولادی آلومینیومی با تعریفintraction ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) فایل PDF آموزشی آباکوس Abaqus بررسی تمرکز تنش ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) مدلسازی در آباکوس abaqus ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) مدلسازی خزش در abaqus ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید) 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ فایل PDF nonlinear bucklingو یه فیلم 20 ثانیه ای از result برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mohsen_27 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ تشکر فراوان ولی دوست دارم فایل های بیشتری بذارید. 2 لینک به دیدگاه
zaker69 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام خدمت دوستان عزیز من ارشد سازه دانشگاه گیلان هستم و پایان نامم درمورد مدلسازی جوشها و مطالعه اوناست منتها اطلاعتم خیلی کمه درمورد نرم افزار آباکوس مخصوصا درمورد مدلسازی انتقال حرارت و مدلسازی جوش دراین نرم افزار اگه فایلهایی دارین که دراین مورد بتونه کمکم کنه خیلی ممنونتون میشم در اختیار بنده قرار بدین. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده