b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ جزوه انگلیسی درس کنترل اتوماتیک بصورت PowerPoint بصورت کاملا رنگی و با طراحی بسیار زیبا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ جزوه انگلیسی درس کنترل اتوماتیک بصورت PowerPoint بصورت کاملا رنگی و با طراحی بسیار زیبا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فایل Modeling of physical systems.ppt رو هرکاری که کردم نتونستم اکسترکت کنم،مورد داره گویا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ این فایل Modeling of physical systems.ppt رو هرکاری که کردم نتونستم اکسترکت کنم،مورد داره گویا من هم موفق نشدم..خرابه 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بررسي كردم بلي اكستركت نمي شه ولي يكي يكي فايلها رو اكستركت كنيد باز ميشه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بررسي كردم بلي اكستركت نمي شه ولي يكي يكي فايلها رو اكستركت كنيد باز ميشه 4تاشون میشه اونی که من نوشتم نمیشه! 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ 4تاشون میشهاونی که من نوشتم نمیشه! بزار يه بررسي كنم ببينم چيكارش مي تونم بكنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده