mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۸ در اين مقاله مروري، اثرهاي متقابل محيط زنده با مواد پليمري به طور كوتاه شرح داده مي شود و پس از تشريح راه كارهاي مولكولي پايداري و يا فروپاشي اين مواد در محيط زنده، به اصول طراحي مواد موسوم به (زيست فروساي) براي مصارف طبي و دارويي پرداخته مي شود. ساختار شيميايي تعدادي از اين گونه مواد كه در چند سال گذشته ابداع شده اند، بر شمرده و توصيف مي شوند و به خلاصه كارهايي كه در سال هاي اخير در اين خصوص در دانشگاه تهران براي سنتز اين گونه پليمرها و همچنين ساخت ريزدانه هاي پليمري و ابتكار سامانه هاي جديدي از پليمرها موسوم به دندروزوم ها، و پليمرزوم ها انجام شده، اشاره مي شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
fadak13 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام ممنون میشم اگه مدیر فنی یه سری به دانلود داشته باشن که چرا با عضوشدن هم دانلود نمیشن. نمونه همین مطلب کاربرد پلیمر در پزشکی با تشکر 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ عجیبه چون خود سایتش هم گفته که باید عضو بشین برا دیدن این مطلب! لینک به دیدگاه
fadak13 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :w139: عجیبهچون خود سایتش هم گفته که باید عضو بشین برا دیدن این مطلب! استاد خودم متوجه شدم که باید ثبت نام نمایم ولی با عضودر سایت شما و انها بازم دانلود نمیشه!!!!!!! برای تحقیقم نیاز فوری دارم ممنون میشم بیشتر راهنمایی نمایید. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ببینین به دردتون می خوره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده