ashegh budan 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عزیزان, من پسر هستم 20 ساله, من تو بچگی وقتی کلاس 1 یا 2 یا نمیدونم حداکثر 3 با 3 یا 4 نفر که دو یا سه سال از من بزرگتر بودند رابطه جنسی سطحی داشتیم, دو اون موقع میل جنسی بالایی داشتیم, ولی الان که به اون موقع فکر میکنم منو دیونه میکه اصلا باعث شده که از هیچی لذت نبرم, به هیج وجه هم با روانشناس حرف نمیزنم ( روبه رو), ولی این سایت خوبتون باعث شده که من این مسئله رو مطرح کنم, من عضو خانواده محترمی هستم و درس خون هستم, همه ازم تعریف میکنند ولی من عذاب میکشم چون احساس حقارت میکنم و احساس میکنم لایق این تعریف نیستم, این موضوع زندگی رو برام حرام کرده, عزیزان آیا امکان داره که این موضوع برام حل بشه؟ بخدا بدجور منو دیونه کرده, من دارم زندگی خودمو میکنم و کاری به هیچی ندارم ولی این موضوع باعث شده هیچ لذتی از زندگی نبرم, آخه گناه من چیه که در اون سن این کارو کردم؟ چه گناهیه که اینطوری زندگی شده جهنم برام؟ کسی هست بتونه این مسئله منو حل کنه, از طریق چت هم بهتره, عزیزان اگه کسی نمیتونه بهتره با همین دردم برمو یه کاریش میکنم. 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز من فکر می کنم شما تو این زمینه دچار یه وسواس فکری شدین و در مرحله واپس روی قرار دارین می بخشین اما توضیحات تکمیلی رو در صورت تمایل در تابستان خواهم گذاشت 5 لینک به دیدگاه
ashegh budan 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون ولی هیچی متوجه نشدم, به محض اولین فرصت خواهشا از طریق چت بهم کمک کنید. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا...... محروم گشته این کاربر که !!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده