popo82 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من می خواستم از این به بعد درباره Food Safety Managment System یا FSMS ;i nv ,hru سیستم های مدیریت ایمنی غذایی می باشد مطلب بنویسم 8 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من می خواستم از این به بعد درباره Food Safety Managment System یا FSMS ;i nv ,hru سیستم های مدیریت ایمنی غذایی می باشد مطلب بنویسم خب بسم الله دوست عزیز ... خوشحال میشیم ... خواستی میتونی تو یک تاپیک دیگه مجزا و اختصاصی اینکار رو کنی ... 1 لینک به دیدگاه
popo82 61 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ با سلام برای آشنایی ابتدایی با FSMS که همان استاندارد جهانی ISO 22000 می باشد به لینک زیر مراجعه نمائید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در ارسال بعدی به معرفی این استاندارد می پردازیم 5 لینک به دیدگاه
popo82 61 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ با سلام میتونین فرق iso 22000 را با iso 9000 بگین در ضمن مطلب خوبی بود با سلام سری ISO 9000 یک سیستم مدیریت کیفیت را در واحد تولیدی اجرا می کنه و با ایمنی و سلامت محصول تولیدی کاری نداره ولی ISO 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی می باشد که ایمنی محصول رکن و هدف اصلی این سیستم می باشد کارشناسان بر این باورند که ISO 22000 تلفیقی از ISO 9001 و HACCP ،آنالیز خطرات و کنترل نقطات بحرانی(Hazard Analysis Critical Control Points) ، می باشد. 3 لینک به دیدگاه
popo82 61 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ برای اجرای استاندارد جهانی iso 22000 باید اصول زیر را اجرا نمود 1- مقدمه 2- واژه ها و تعاریف 3- سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی 4- مسئولیت های مدیریت سیستم 5- مدیریت منابع 6- طراحی سیستم بری اطمینان از تولید فراورده ایمن 7- اعتبار بخشی ، صحه گذاری و اصلاح سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی پس از اجرای این اصول باید آنرا ممیزی کرد 3 لینک به دیدگاه
popo82 61 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ 1- مقدمه استاندارد ایزو 22000 از جمله استناداردهای تدوین شده توسط سازمان جهانی استاندارد در قالب استانداردهای مدیریت کیفیت ایزو 9000 و سیستم های آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(haccp) است که نسخه سال 2005 آن در تدوین این مطالب مورد استفاده قرار گرفته و کاربرد آن در واحدهای تولیدی مواد غذایی عمومیت یافته است. این استاندارد برای تمام مراکز مربوط به تولید و توزیع مواد غذایی و به طور کلی فعال در چرخه تولید تا مصرف مواد غذایی کاربرد دارد در سازمان هایی که این استاندارد را سرلوحه کار تولید خود قرار می دهند به طور غیرمستقیم موارد زیر حاصل می شود یا به اثبات می رسد الف- توانایی و دانش فنی آنان برای مهار عوامل مخاطره آمیز در تولید فراورده های با ضریب ایمنی مصرف بالا و برابر با استانداردهای و قوانین و مقررات مربوطه ب- جلب رضایت مصرف کننده با تولید فراورده های ایمن ج- توانمندی رقابت در بازار طراحی این استاندارد به گونه ای است که مراکز مربوط به مواد غذایی را قادر می سازد که: الف- طراحی و تولید محصولی با ضریب ایمنی بالا را در سازمان خود انجام داده و آنرا با تضمین کیفیت مستمر و با دانش فنی روزآمد به اجرا بگذارد ب- نیازمندی های مصرف کنندگان را مورد ارزیابی قرار داده و آنها را در چارچوب قراردادهای مربوطه لحاظ نموده و سلامت محصول خود را تضمین نمائید ج- با مصرف کنندگان و تامین کنندگان نیازمندی های خود ارتباط مستقیم و موثر برقرار نمائید د- فراورده های خود را با توجه به قوانین و مقررات موجود و در ارتباط با سلامت مصرف کننده تولید نمایند ه- شکایات مصرف کنندگان خود را جمع آوری و مورد ارزیابی و پاسخگویی قرار دهند. 3 لینک به دیدگاه
popo82 61 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام اینم متن اصلی استاندارد جهانی ISO 22000 البته زودتر ترجمه آن رو هم به زودی Upload میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ popo82 عزیز ممنون بابت زحمتی که میکشی ... فقط لطف کن و مطالبت رو کامل کن ... بعد اگه خواستی تو یه تاپیک دیگه کامل و پیوسته قرارشون بده ... اگر هم نخواستی همین جا باشه تا ما پستای اضافه رو پاک کنیم که مطالب پیوستگی داشته باشه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده