رفتن به مطلب

.....:::::: لیلة الرغائب ( شب آرزوها ) :::::.....

afa

ارسال های توصیه شده

لیلة الرغائب ( شب آرزوها )

شب جمعه اول ماه رجب را ليله الرغايب گويند.

%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87%20%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D8%A6%D8%A8.jpg

اولين شب جمعه ماه رجب از فضيلت زيادي برخودردار است و ليله الرغائب نام دارد پيامبر اسلام

در اين باره مي‌فرمايند: از اولين شب جمعه ماه رجب غافل نشويد فرشتگان آن را ليله الرغائب

مي‌نامند. چرا كه وقتي يك سوم از شب گذشت هيچ فرشته‌اي نيست مگر اينكه در كنار كعبه

شريف آيد آنگاه خداوند نظر مرحمت به آنان كند و فرمايد: فرشتگانم هر چه خواهيد از من

بخواهيد فرشتگان گويند: بار الها حاجت و خواسته ما آن است كه روزه داران ماه رجب را

بيامرزي خداوند خداوند متعال فرمايد: آمرزيدم .

« امشب از هر کجای این دنیای بزرگ که در بزنی، صاحبخانه برای استقبال می آید.با طبقی از آرزوهایی که می خواهی...امشب ..لیلة الرغائب ...مراقب آرزوهایت باش...

ضیافت اولین شب جمعه رجب، لیلة الرغائب، خواب خیلی ها و آرزوی مردمان بسیاری را تعبیر کرده. به خیال مردمان بسیاری رنگ واقعیت رسانده.خیلی از مردم برای رسیدن به حاجت های خود دست به دامان این شب می شوند،به ضمانت یک سال انتظار... »

• Like 4
لینک به دیدگاه

معناشناسي ليله الرغائب

در فرهنگ قرآني اسلامي، براي برخي از زمان ها و مكان ها اقتدار و خصوصيات ويژه اي گفته شده است. از اين رو برخي از سرزمين ها چون بيت المقدس و مكه جايگاه قداست معنوي خاصي دارند و اعمال در آن مكانها از پاداش و ارزش ويژه اي برخوردار مي باشد. برخي از زمان ها نيز چون سحرگاهان و فجر و ليله القدر از چنين ويژگي هاي خاص بهره مند هستند و خداوند در آيات و حتي سوره هايي به ارزش و جايگاه ويژه آنها اشاره كرده است و درباره شب قدر آن را برابر با هزار ماه كه به اندازه عمر آدمي است دانسته است.

«ليله الرغائب» يعني شبي كه در آن عطاء و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص خداوند با روآوردن به بارگاه قدس ربوبي و خاكساري در برابر عظمت حق شايسته دريافت انعام و عطا و بخشش بي كرانه حق مي گردند.

عظمت و ارزش ليله الرغائب

درباره فضيلت و ارزش و عظمت آن مي توان دو جهت زير را بيان كرد: 1- از اين جهت كه اصولا شب جمعه، خود داراي ويژگي و ارزش خاصي است و اعمال عبادي فراواني در آن وارد شده و زمان عبادت و مناجات و عرض حاجات با قاضي الحاجات است.

2- ماه رجب اولين ماه از ماههاي حرام (ماه هاي حرام عبارتند از: رجب، ذي القعده، ذي الحجه، محرم) و ماه خدا و هنگام عبادت و دعا و استغفار است و رحمت الهي در اين ماه در حال ريزش و نزول است، به همين جهت اين ماه را رجب الاصب گويند، چون «صب» به معناي ريختن است. پس ليله الرغائب، شرافت و ارزش شب جمعه و ماه رجب هردو را درخود جمع نموده و ارزشي دوچندان دارد.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اعمال شب لیلة الرغائب چگونه است؟

29.jpg

روز پنج شنبه اول ماه رجب - در صورت امكان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوحٌ قدوسٌ رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح"گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.

پیامبر اكرم( صلی الله علیه و آله) در فضیلت این نماز می فرماید: كسی كه این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد می‌گوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختی نجات یافتی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

امشب از اون شباست كه ميتونم واست هرچي دلم خواست آرزو كنم !!!!

اما فقط يكي گفتم٫ شايد سلامتي واسه همه عمر مي خواي .

شايد دلت مي خواد خوشبخت باشي.

شايد مي خواي واسه خودت كسي بشي .

شايدم مي خواي به اوني كه خودت مي دوني برسي.

گفتم شايد مي خواي .............

راستش خيلي فكر كردم ديدم بهترين آرزوي من واسه تو: همون بهترين آرزويي هست كه تو

داري الان بهش فكر مي كني پس خداجونم ،فدات كار اين بندت رو راه بنداز.

• Like 3
لینک به دیدگاه

چشماتو ببند و آروم بگو خدايا من عاشق توام و به تو نياز دارم به قلب من بيا !

تو هم مثل من اين شبو به كساني كه دوست داري يادآوري كن به اين اميد كه از باغ دعاشون يه گل هديه بگيري ،‌به يادم باش !!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 10 سال بعد...
  • اضافه کردن...