Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سحردختر خوبی دختر با حالیه :w70: تمام تاپیکا رو یه سری میزنه تازه گرافیست هم هست اواتار کلاه دار هم دوست داره 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حساس، جدی (البته تو کاراش)، منطقیگهگاه رگ شیطونیش میگیره رو راست خونگرم و با جنبه خودشو دست کم نمیگیره و اعتماد به نفس داره. واسه دوستاشم ارزش قائله هروقت باهاش کار داریم دم دست نیست از پیشنهادای سازنده ای که واسه کارا میدم استفاده نمیکنه بیشتر شبیه ناظما هستش تا گرافیستا پاشو برو ناظم مدرسه شو مرسی محمد آره شبیه ناظما هستم اینو تو جلسه مدیران خوب فهمیدی کدوم پیشنهادو دادی استفاده نکردم ؟ به من چه همیشه کارای تو بی موقعست ؟ وای چه معنیه خفنی داشت ،اون قسمت اخرشو نمیدونستم.احساس میکنم اون یوزری که من همیشه دنبالش میگشم همین نایتنگل بوده سحرررررررررررر عجبا مینا یوزر مال خودمه :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به به اینجانب سحر را چند ماهی بیش نیست که میشناسم ، اما به لطف خون گرم بودن سحر روابط حسنه ای بینمون حاکم است سحر صمیمی ، خونگرم ، اصولا آدمه راحتی به نظر میرسه ، از اینا نیست که خوشو بگیره الکی ، مهربونه ، اعتماد به نفسش که توپه خودشو بهترین فتوشاپ کار دنیا میدونه البته 100٪ بهترین فوتو کاره انجمن هست:rose: ،تا حالا عصبانی شدنشو ندیدم ، به آدم دروغ نمیگه فقط بعضی وقتا راستشو نمیگه آدم از مصاحبت(؟!) باهاش لذت میبره ، ضمنا خیلی هم ساده هست ، از لحاظ ظاهری نمیگم ، اخلاقش . بعععععععد دیگه همینا ، در کل خوبه فقط وقتشو بیشتر کنین 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سحردختر خوبی دختر با حالیه :w70: تمام تاپیکا رو یه سری میزنه تازه گرافیست هم هست اواتار کلاه دار هم دوست داره مرسی آقا وحید به همسر هم گفتم بیاد بهشون بگید بیاند به خواهر همسر هم گفتم بیاند شما بهشون بگید بیاند :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ به به اینجانب سحر را چند ماهی بیش نیست که میشناسم ، اما به لطف خون گرم بودن سحر روابط حسنه ای بینمون حاکم است سحر صمیمی ، خونگرم ، اصولا آدمه راحتی به نظر میرسه ، از اینا نیست که خوشو بگیره الکی ، مهربونه ، اعتماد به نفسش که توپه خودشو بهترین فتوشاپ کار دنیا میدونه تا حالا عصبانی شدنشو ندیدم ، به آدم دروغ نمیگه فقط بعضی وقتا راستشو نمیگه آدم از مصاحبت(؟!) باهاش لذت میبره ، ضمنا خیلی هم ساده هست ، اط لحاظ ظاهری نمیگم ، اخلاقش . بعععععععد دیگه همینا ، در کل خوبه فقط وقتشو بیشتر کنین اون قسمتی که پر رنگ کردمو عمرا :w589: اصلا خودمو بهترین نمیدونم مرسی اومدی حامد خیلی خوب شناختی مارا در این چند ماه روابط حسنه مرسی:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اون قسمتی که پر رنگ کردمو عمرا :w589: اصلا خودمو بهترین نمیدونم مرسی اومدی حامد خیلی خوب شناختی مارا در این چند ماه روابط حسنه مرسی:flowerysmile: هرکی ازت تعریف می کنه میگی آفرین درست گفتی دمت گرم باحالی 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ هرکی ازت تعریف می کنه میگی آفرین درست گفتی دمت گرم باحالی حامد میزنمتا ! خوبه اوناییم که انتقاد کردند گفتم درسته حسودیت میشه ؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حامد میزنمتا ! خوبه اوناییم که انتقاد کردند گفتم درسته حسودیت میشه ؟ نخیر فقط دوس داری ازت تعریف کنن البته تعریفی هستیا ولی تابلو جنبه انتقاد نداری اینم مدرک: بگو قصدت از دخول به حریم شخصی ما و آن توضیحات در پستت را چرا و به چه علت گفتی؟ 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نخیر فقط دوس داری ازت تعریف کنن البته تعریفی هستیا ولی تابلو جنبه انتقاد نداری اینم مدرک: باشه من بی جنبه تعریف کن زود :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام چی بگم والاااااااااااااااااااااااااااا دخمل خوبییییییییه زیاد نمیشناسم اخه من روحم با زنده ها زیاد ارتباط ندارم اما طرح های گرافیکیش اونایی که تو انجمن دیدم خوشمله :ws2: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی محمد آره شبیه ناظما هستم اینو تو جلسه مدیران خوب فهمیدی کدوم پیشنهادو دادی استفاده نکردم ؟ به من چه همیشه کارای تو بی موقعست ؟ الان که یادم نمیاد. ولی راهکارای سازنده میدم بعضی وقتا 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ باشه من بی جنبه تعریف کن زود :persiana__hahaha: بابا کلی تعریف کردم که ، ااااا نگفتم بی جنبه ای که ، اتفاقا خیلی با جنبه ای در بسیاری زمینه ها ؛ اون قسمتشم زیاد جدی نگیر البته تعریفاشم زیاد جدی نگیرا این صفحه کلا اسپم من شدا ، اگر مایل بودی پام میکنم اسپم ها را :w72: 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام چی بگم والاااااااااااااااااااااااااااا دخمل خوبییییییییه زیاد نمیشناسم اخه من روحم با زنده ها زیاد ارتباط ندارم اما طرح های گرافیکیش اونایی که تو انجمن دیدم خوشمله :ws2: مرسی اومدی :flowerysmile: آره خب روحی دیگه :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ الان که یادم نمیاد. ولی راهکارای سازنده میدم بعضی وقتا آره میدونم بابا کلی تعریف کردم که ، ااااا نگفتم بی جنبه ای که ، اتفاقا خیلی با جنبه ای در بسیاری زمینه ها ؛ اون قسمتشم زیاد جدی نگیر البته تعریفاشم زیاد جدی نگیرا این صفحه کلا اسپم من شدا ، اگر مایل بودی پام میکنم اسپم ها را :w72: :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: هر چی خواستی بگو :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ یادم نرفته وقتایی که میام انجمن برای در کردن خستگی میام یا دارم در حینش کار میکنم دیر شده الان ؟ مرسی اومدی ممنونم :flowerysmile: شوخی کردم به یکی دیه گفتم :4chsmu1: اونم چن تایی حل کرده دیر ک هنو نشده 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ یه گرافیست خوب و مهربون. بی ریا و دوست داشتنی. فعال و معقول. فقط یه تاپیکی راه انداخته بود تحت عنوان چه باید کرد یا اگه تو بودی چیکار میکردی و یا یه چیزی تو این مایه ها. چرا اونو پیگیری نکردی؟:w00: 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خو سحر رو خیلی قبل نمایشگاه نمی شناختم!! قبلش فک می کردم یکم خودشو میگیره ، ولی الان یقین دارم که اینجوری نیست! مودب، مهربون شاید یکم زیاد، سعی میکنه واسه همه خواهر باشه همراهیشون کنه و تا جایی که میتونه مشکلاتشونو حل کنه! با انگیزه! دوست داشتنی! گرافیست! میدونم که موفقیت هایی زیادی در پیش داره!! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا جای منه هیشکی هیچی نگه تا بیام خودم بگم! صفحه شیشم تایپیک جا رزرو میکنی؟ 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام گرافیست جان خودم خب...:JC_thinking: تحلیلت کنم... سحرررر بشه زرنگیه تو تالار گرافیک کلی کار مفید انجام میده...یه عالمه هم آموزش خشنگ خشنگ ترجمه کرده:4chsmu1: دختر خوب،مهربون و دوست داشتنی ای هست... زیاد اهل شوخی نیست...فکر کنم شکلک مورد علاقش هم این باشه :girlhi: درست گفتم؟ تند تند هم آواتار عوض میکنه...نمیدونم اینهمه آواتار خوشجل مشجل از کجا میاره دیگه دیگه...:JC_thinking: فعلا همینا... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سحر جان خواهر منم با حامد موافقم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده