peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ آره تقریبا دقیقا همینه تو میری سراغ فردی که زن وجودت (آنیمای وجودت) با زن شخصیت کلی اون فرد سازگاره من به زبون خودم میگم ببخشید سوات ندارم:icon_pf (34): زن وجود من همون مادگی اتصال میشه ومرد وجودی طرف مقابلم میشه نری اتصال.هرکس باید دنبال نری ومادگی همجنس خودش باشه.مثالش کابل شارژرنوکیا به سونی اریکسون نمیخوره!!!!!ما اول بایدنری /مادگی وجود خودمون رو بشناسیم تا بتونیم واسه اش یه جفت خوب گیر بیاریم تا اینجا که اشتباه نمیگم؟ 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ دقیقا همینهمن به زبون خودم میگم ببخشید سوات ندارم:icon_pf (34): زن وجود من همون مادگی اتصال میشه ومرد وجودی طرف مقابلم میشه نری اتصال.هرکس باید دنبال نری ومادگی همجنس خودش باشه.مثالش کابل شارژرنوکیا به سونی اریکسون نمیخوره!!!!!ما اول بایدنری /مادگی وجود خودمون رو بشناسیم تا بتونیم واسه اش یه جفت خوب گیر بیاریم تا اینجا که اشتباه نمیگم؟ درسته این مطلبو ببین ببینید در واقع شما به عنوان یک فرد ( مثلا یک زن ) یک مردی در وجودتون هست (آنیموس) که یک تیکه خالی پازل رو در درونش کم داره ( نیمه گمشده ) میره سراغ فردی میگرده که اون تیکه خالی پازل رو در شخصیت کلی و اصلی مردانه اون فرد پیدا میکنه و بالعکس حالا اگر شما که یک زن هستی مرد وجودتو نشناسی نمیتونی اونو تو وجود دیگران پیدا کنی و بالعکس 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ درسته این مطلبو ببین حالامن تورشته خودم گفتم شاید بعضیابا نری/مادگی آشنا نباشن درشکل یه پازل هست که دروجود هرشخص یه تکه کم داره قطعه گم شده درشخصیت فرد خاص دیگری است که شخص باید بگرده اون شخصی که دقیقا این قطعه پازل دستش هست رو پیداکنه وپازل وجودش رو کامل کنه.درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ حالامن تورشته خودم گفتم شاید بعضیابا نری/مادگی آشنا نباشندرشکل یه پازل هست که دروجود هرشخص یه تکه کم داره قطعه گم شده درشخصیت فرد خاص دیگری است که شخص باید بگرده اون شخصی که دقیقا این قطعه پازل دستش هست رو پیداکنه وپازل وجودش رو کامل کنه.درسته؟ دقیقا که این تیکه گم شده مال اون یکی بعد شخصیتی فرد هست 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ خب چه جوری باید به این شناخت برسیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ خب چه جوری باید به این شناخت برسیم ؟ توضیح میدم حتما در ادامش 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ با سیلاااااااااام خیلی مطلب جالبی بود من اینجوری متوجه شدم که درون هر یک از ما بخشی وجود داره که ما رو تکمیل میکنه یعنی دورن من یک زنی وجود داره که شخصیت من تشکیل میده همراه با اون بخش مردانگی اتفاقا یه مطلبی شنیدم که شاید بی ربط نباشه در صده های اینده نسل ما مردا قراره از بین بره یا کم بشه بعد یعنی خود زنا به این قدرت میرسن کهخودشون خودشونو باردار کنن ، خب این میتونه به همین مطلب ربط داشته باشه؟ بعد این که یه سری از پسرا تمایل به زن بودن دارن خودشونو شکله دخترا میکنن یا دخترا که تمایل به مرد شدن دارن همین چیزایی که گفتی عاملشه ؟ یعنی اون انمیا و انیموس توی وجود اونا قوی تره؟ خیلی ممنون سحر :w139: 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ با سیلاااااااااامخیلی مطلب جالبی بود من اینجوری متوجه شدم که درون هر یک از ما بخشی وجود داره که ما رو تکمیل میکنه یعنی دورن من یک زنی وجود داره که شخصیت من تشکیل میده همراه با اون بخش مردانگی اتفاقا یه مطلبی شنیدم که شاید بی ربط نباشه در صده های اینده نسل ما مردا قراره از بین بره یا کم بشه بعد یعنی خود زنا به این قدرت میرسن کهخودشون خودشونو باردار کنن ، خب این میتونه به همین مطلب ربط داشته باشه؟ بعد این که یه سری از پسرا تمایل به زن بودن دارن خودشونو شکله دخترا میکنن یا دخترا که تمایل به مرد شدن دارن همین چیزایی که گفتی عاملشه ؟ یعنی اون انمیا و انیموس توی وجود اونا قوی تره؟ خیلی ممنون سحر :w139: خب اینجوری که من فهمیدم .. فکر نکنم برای یکی قوی یا یکی دیگه ضعیف باشه .. خود طرف باعث شکل گرفتنش میشه حالا یکی اینو به تعادل میرسونه .. یکی دیگه به صورت تک شخصیتی اینو بار میاره (اگه درست گفته باشم ؟! ) 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ خب اینجوری که من فهمیدم .. فکر نکنم برای یکی قوی یا یکی دیگه ضعیف باشه .. خود طرف باعث شکل گرفتنش میشه حالا یکی اینو به تعادل میرسونه .. یکی دیگه به صورت تک شخصیتی اینو بار میاره (اگه درست گفته باشم ؟! ) اهان یعنی منظورت اینه که این انیموس و انیمو جونو ما خودمون درست میکنیم؟ یا هست خودمون شکل و شمایلشو تعیین میکنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ با سیلاااااااااامخیلی مطلب جالبی بود من اینجوری متوجه شدم که درون هر یک از ما بخشی وجود داره که ما رو تکمیل میکنه یعنی دورن من یک زنی وجود داره که شخصیت من تشکیل میده همراه با اون بخش مردانگی اتفاقا یه مطلبی شنیدم که شاید بی ربط نباشه در صده های اینده نسل ما مردا قراره از بین بره یا کم بشه بعد یعنی خود زنا به این قدرت میرسن کهخودشون خودشونو باردار کنن ، خب این میتونه به همین مطلب ربط داشته باشه؟ بعد این که یه سری از پسرا تمایل به زن بودن دارن خودشونو شکله دخترا میکنن یا دخترا که تمایل به مرد شدن دارن همین چیزایی که گفتی عاملشه ؟ یعنی اون انمیا و انیموس توی وجود اونا قوی تره؟ خیلی ممنون سحر :w139: مورد اولت کاملا درسته اون بخش چند سال آینده بیشتر شبیه یک تئوری و فرضیت اطلاعی در موردش ندارم آره میتونه همین موضوع عاملش باشه که تو پست های قبلی هم گفتم و البته چیزای دیگم در این گرایش نا بجا دخیل هستند فقط این نیست ولی رشد نا متعادل و نادرست این بخش وجودی میتونه یک عامل تشدید کننده باشه خب اینجوری که من فهمیدم .. فکر نکنم برای یکی قوی یا یکی دیگه ضعیف باشه .. خود طرف باعث شکل گرفتنش میشه حالا یکی اینو به تعادل میرسونه .. یکی دیگه به صورت تک شخصیتی اینو بار میاره (اگه درست گفته باشم ؟! ) نه دیگه کسی به وجود نمیاره تو وجودت هست ..... تو وقتی بچه هستی و به مادرت تمایل داری و خیلی دوسش داری، نشات گرفته از همین موضوع هستش پس خودت به وجود نمیاریش تو وجودت هستش ...... قوی و ضعیف بودنش یعنی همون شناخت تو ازش و یک فرد نرمال هر دو رو داره و تک شخصیتی نمیشه اهان یعنی منظورت اینه که این انیموس و انیمو جونو ما خودمون درست میکنیم؟یا هست خودمون شکل و شمایلشو تعیین میکنیم؟ تو وجودت هست ولی چیزایی که دوست داری و نوع شخصیتت روش تاثیر میذاره و با تو و همراه تو رشد میکنه تو ممکنه الان از یک فرد خوشت بیاد 5 سال دیگه از یه فرد دیگه خوشت بیاد این به ایین دلیل هست که آنیمای تو هم باهات داره رشد میکنه و دیدگاهش فرق میکنه 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون سحر جون:wubpink: ممكنه انيموس (انيما) نذاره با مرداي (زنها) ديگه ارتباط داشته باشي؟ يعني به خوبي درك كنه ولي نتونه دوست داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ مورد اولت کاملا درسته اون بخش چند سال آینده بیشتر شبیه یک تئوری و فرضیت اطلاعی در موردش ندارم آره میتونه همین موضوع عاملش باشه که تو پست های قبلی هم گفتم و البته چیزای دیگم در این گرایش نا بجا دخیل هستند فقط این نیست ولی رشد نا متعادل و نادرست این بخش وجودی میتونه یک عامل تشدید کننده باشه تو وجودت هست ولی چیزایی که دوست داری و نوع شخصیتت روش تاثیر میذاره و با تو و همراه تو رشد میکنه تو ممکنه الان از یک فرد خوشت بیاد 5 سال دیگه از یه فرد دیگه خوشت بیاد این به ایین دلیل هست که آنیمای تو هم باهات داره رشد میکنه و دیدگاهش فرق میکنه بعد یه سوال چه عواملی باعث رشد نامتعادل این بخش از وجود ما میشه؟ ایول پس این بخش در صورت توجه منه که مهم میشه و اثرات بیرونیه خودشو نشون میده و کاملا تحت کنترل خودمه:dancegirl2: پس توی اختلافات زن و شوهرا هم بی تاثیر نیست!یعنی ممکنه یه مرد یا یه زن با تغییر و رشد خودش و اون بخش نظرش در مورد مرد ایدال و زن ایدالش تغییر کنه؟! یه نکته ی دیگه، میشه کسی اصلا این انیما و انیموس و نداشته باشه یا طوری در وجودش رشد کنن که همه ی شخصیتش و تشکیل بدن؟ ببخشید من زیاد سوال میپرسم ولی بحث بسی جالبیست:w139: 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون سحر جون:wubpink: ممكنه انيموس (انيما) نذاره با مرداي (زنها) ديگه ارتباط داشته باشي؟ يعني به خوبي درك كنه ولي نتونه دوست داشته باشه بتونی درک کنی ولی دوست نداشته باشی ضعف در شخصیت کلی فرده نه آنیما و انیموسش یعنی خلاء های در فرد هست که مثلا آنیما یا آنیموسش داره میجوشه و گرایش داره جنس مخالفش ولی شخصیت کلی و خلاء هاش توش نمیذاره ن خودم روانشناس نیستم اینم از مقالات فهمیدم مطالب که بذارم باز بیشتر باهاش آشنا میشی بعد یه سوال چه عواملی باعث رشد نامتعادل این بخش از وجود ما میشه؟ایول پس این بخش در صورت توجه منه که مهم میشه و اثرات بیرونیه خودشو نشون میده و کاملا تحت کنترل خودمه:dancegirl2: پس توی اختلافات زن و شوهرا هم بی تاثیر نیست!یعنی ممکنه یه مرد یا یه زن با تغییر و رشد خودش و اون بخش نظرش در مورد مرد ایدال و زن ایدالش تغییر کنه؟! یه نکته ی دیگه، میشه کسی اصلا این انیما و انیموس و نداشته باشه یا طوری در وجودش رشد کنن که همه ی شخصیتش و تشکیل بدن؟ ببخشید من زیاد سوال میپرسم ولی بحث بسی جالبیست:w139: در مورد جملا اولت دقیقا درسته و باعث خیلی مشکلات میشه و خودت باعث میشی چطور رشد کنه رشد نا متعادلو نا درستش به دلیل عدم شناخت هست که میگم در ادامه آره میشه کسی فقط تک بعدی بشه ولی فرد سالم نیست پست بعدیو در مورد آنیموس میزنم (مرد درون وجود زن) 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ آنیموس آنیموس معمولا در رویا حرف میزند. یکی از نمادهای آن جمعی از مردان در رویا هستند که حرف میزنند. چطوری میشود آنیموس را مطالعه کرد؟ زن از مرد در رابطهی عاشقانه چه میگیرد؟ بعضی از دخترها به علت علاقه به رابطهی عاشقانه رمانهای عاشقانه میخوانند همچین افرادی تصوری از عشق پیدا میکنند که مردها دارند چون رمانها را مرد را نوشتهاند. بعضی از دخترها وقتی که عاشق میشوند احساسهای عاشقانهی خود را دوست ندارند چرا که این احساسها در فرهنگ مردانه مجاز نیستند. یک بخشی از احساسات عاشقانهی زنانه مجذوب کلام مرد شدن است و بعد اطاعت از حرفها مردش برایش اجبار پیدا میکند. اما در فرهنگ مدرن فعلی استقلال خوب است و تابعیت بد. بعضی از زنها که احساسهای عاشقانه پیدا میکنند به علت نکوهیده بودن آنها در فرهنگ مدرن منکر احساسهایشان میشوند. کتاب یار پنهان، آنیما و آنیموس از نشر افکار کتاب جالبی است. متن زیر از این کتاب است: آنیموس در رویا بهصورت راهنما یا روح خلاق ظاهر میشود. تصور زن نسبت به مرد شاهزادهای است که قهرمان است و زن را با خودش میبرد. آنیموس در شکل واقعی خود یک قهرمان است. آنیموس خلاق مشعلدار زن است. ابتدا کارهایی را انجام میدهد که زن باید بعدا خودش انجام دهد: رفع مشکل یا طی راه یا انجام کار خارقالعاده یا هدایت کردن. همیشه وقتی زن با موقعیت سختی مواجه میشود آنیموس از زن پیشی میگیرد... آنیموس به عقل کل پدری بر میگردد. آنیموس مشعلدار در روشن کردن دنیای درون زن به او کمک میکند. بنابراین زن در حالت عاشقانه احساس میکند وارد زندگی روشنتری شده و به زندگی خود تسلط بیشتری دارد. هوشیاری مردانه به خورشید و هوشیاری زنانه به ماه تشبیه شده است. در ظهر همه چیز به خوبی دیده میشود. برای مرد در رابطه با مرد خورشیدی طلوع نمیکند اما هیچ کس نمیتواند خورشیدی داغ و درخشان را برای مدت طولانی تحمل کند. بدون وجود سرما و رطوبت و تاریکی مناظر خیلی زود غیر قابل تحمل و زمین خشک میشود و حیات از زایش باز میماند. زندگی یک مرد بدون وجود بارور زن نیز چنین میشود. میتواند به اهداف برسد ولی بدون عواطف. تمرکز کند ولی بدون تخیل زیرا قادر نیست.... زن بدون مرد که آنیموسش خاموش است انسانی است که تمام زندگی است صرف اعمال حیاتی میشود ولی بدون آرمان. شور زندگی زن بدون فعالیت آنیموس یک زندگی سردرگم بدون آرمان برایش میسازد. همانطوری که فروید این موضوع را تشخیص داده بود آرمانها و عقاید خیلی راحت به زنها نمیچسبد. هر زنی که خیلی هم ابراز عقیده میکند به راحتی میتواند عقایدش پاک شود. همان روزی که ابراز عقیده کرده حتی شبش ممکن است به حالتهای مبهم زنانه که درشان آرمانی وجود ندارد برگردد. بهنظر میآید که در یک رابطهی عاشقانهی مثبت است که این عقاید واقعا تبدیل به عقیده میشوند. یک مرد میتواند تظاهر به سرزندگی بکند ولی اگر واقعا عاشق نباشد و آنیمایش فعال نباشد وقتی از جمعی که در آن به سرزندگی تظاهر میکند دور میشود خاموش میشود. مرد به زن میتواند آرمان بدهد. مسیر بدهد. در داستانها یک مردی میآید و زن را سوار اسب میکند و با خود میبرد. اولین چیزی که در جایگاه آنیموس قرار میگیرد پدر است که حد و مرزها را مشخص میکند و اعمال قدرت میکند. هرچقدر که این قدرت جنبههای معنوی داشته باشد نشانهی تکامل آنیموس است. در مقابل سوفیا یک تصور اسطورهای وجود دارد به شکل گورو. مردی که هدایتگر است و حالت غیبگویی دارد. آنیموس همیشه واجد قدرت است: قدرت بدنی تا قدرتهای معنوی در درجهی متکامل خود. در فرهنگ مدرن تبعیت کردن و گوش کردن حرف یک نفر دیگر پسندیده نیست. بنابراین ارزشهای فرهنگ مدرن برای زنها در یک رابطهی عاشقانه مانعی است در اطاعت از مرد. فرهنگ به زن میگوید تو در این رابطه داری تحقیر میشوی. بعضی از زنها با الگو گرفتن از عشق خودشان فکر میکنند که اگر عشق این است پس باید مرد هم حرف آنها را گوش کند درحالیکه مردها اصلا در یک رابطهی عاشقانه حرف زنها را گوش نمیدهند. بنابراین بدترین آزمون ممکن این است که زن یک چیزی را بخواهد و ببیند که مرد تبعیت میکند یا نه. _______________________ مطلب بالا هم رشد رو نوشته و هم اشکالاتو هم ویژگی ها رو 5 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به به چه بحث جالبی سحر جان خیلی مفید بود 4 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون سحر جون:wubpink: ممكنه انيموس (انيما) نذاره با مرداي (زنها) ديگه ارتباط داشته باشي؟ يعني به خوبي درك كنه ولي نتونه دوست داشته باشه اره این اتفاق میوفته گاهی ما اینقدر تسخیر یکی از وجوه مردانه یا زنانه خودمون میشیم که اصطلاحا با آنیموس یا آنیمای خودمون ازدواج میکنیم و کلا ارتباط با جنس مخالف قطع میشه البته اگر سوالت رو درست متوجه شده باشم سحر جان ببخشید پریدم وسط بحثتون 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ به به چه بحث جالبی سحر جان خیلی مفید بود درس پس میدیم خانومی بهت گفته بودم بیا خودت بهتر میتونی جواب بدی اره این اتفاق میوفته گاهی ما اینقدر تسخیر یکی از وجوه مردانه یا زنانه خودمون میشیم که اصطلاحا با آنیموس یا آنیمای خودمون ازدواج میکنیم و کلا ارتباط با جنس مخالف قطع میشه البته اگر سوالت رو درست متوجه شده باشم سحر جان ببخشید پریدم وسط بحثتون ببخشید ؟ نسرین این چه حرفیه؟ اگر جایی اشتباه گفتم بیا بگو خانوم دکتر جونم:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده