Anarchist 1419 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 درود خیلی این شعار را شنیدیم که مرگ با عزت به از زندگی با ذلت... شما با این شعار موافق هستید یا حاظرید به هر قیمتی زندگی کنید؟ شاد و سربلند باشید آنارشیست 6
کهربا 18089 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 چه سوالی پرسیدید ؟!! فکر نمی کنم کسی بیاد و بگه من می خوام با ذلت زندگی کنم! 4
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2011 چه سوالی پرسیدید ؟!! فکر نمی کنم کسی بیاد و بگه من می خوام با ذلت زندگی کنم! ولی در عمل همه در حال اینگونه زندگی کردن هستیم 5
تینا 15116 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 منم مث همه ادما مرگ با عزتو میخوام برا چیمه تو دنیایی زندگی کنم که برام خواری و ذلت داره 1
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2011 منم مث همه ادما مرگ با عزتو میخوام برا چیمه تو دنیایی زندگی کنم که برام خواری و ذلت داره شما موافقید که سکوت در برابر ظالم در حالی که می توانید حق خود را بگیرید برابر با همان ظلم ظالم است؟ 5
تینا 15116 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 شما موافقید که سکوت در برابر ظالم در حالی که می توانید حق خود را بگیرید برابر با همان ظلم ظالم است؟ درسته ولی متاسفانه گاهی سکوت بهتره. 1
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2011 درسته ولی متاسفانه گاهی سکوت بهتره. همین که میگویید سکوت بهتره یعنی آن گونه زندگی را انتخاب کردید! 5
German 117 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 من دارم با لذت و عزت زندگی میکنم اگر حرفایی هم که میزنید ربطی به امضاتون داشته باشه باید بهتون بگم که شما به صورت کاملا اتفاقی ایرانی شدید و به راحتی میتونید جایی برید که احساس عزت کنید 2
eder 13732 ارسال شده در 8 شهریور، 2011 یه مواقعی برای اینکه به عزت برسی باید ذلت بکشی البته یه مواقعی نه تو کل عمر 3
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2011 من دارم با لذت و عزت زندگی میکنماگر حرفایی هم که میزنید ربطی به امضاتون داشته باشه باید بهتون بگم که شما به صورت کاملا اتفاقی ایرانی شدید و به راحتی میتونید جایی برید که احساس عزت کنید به این راحتی که شما میفرمایید نیست، بخاطر اینکه تمام ایران در ذلت زندگی می کند. کدام قسمت امضا؟!
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2011 یه مواقعی برای اینکه به عزت برسی باید ذلت بکشی البته یه مواقعی نه تو کل عمر ذلت هیچ گاه عزت نمی آورد، اگر مثالی بزنید بیشتر متوجه حرفتان می شوم
eder 13732 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 ذلت هیچ گاه عزت نمی آورد، اگر مثالی بزنید بیشتر متوجه حرفتان می شوم من نگفتم ذلت عزت میاره یا فکرت محدوده یا میخوای بحث بیخود کنی خوش باش 1
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2011 من نگفتم ذلت عزت میارهیا فکرت محدوده یا میخوای بحث بیخود کنی خوش باش یه [/url]مواقعی برای اینکه به عزت برسی باید ذلت بکشی تا موقعی که هموطن تحصیل کرده ای مثل شما دارم هیچ خوشی ای ندارم شاد و سربلند باشید
eder 13732 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 تا موقعی که هموطن تحصیل کرده ای مثل شما دارم هیچ خوشی ای ندارم شاد و سربلند باشید تا وقتی بی سوادایی مثل تو میشن منتقد از بقیه انتظاری نمیشه داشت واقعا نمیفهمی جمله ی منو ؟ یا واقعا نمیفهمی؟
Anarchist 1419 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2011 تا وقتی بی سوادایی مثل تو میشن منتقد از بقیه انتظاری نمیشه داشت واقعا نمیفهمی جمله ی منو ؟ یا واقعا نمیفهمی؟ راستش واقعا منظورتان را نمیفهمم، گفتم که اگر مثال بزنید بهتر میفهمم منظورتان چیست
bpcom 10070 ارسال شده در 9 شهریور، 2011 خیلی ها هستند که ادعای مرگ با عزت رو دارند ولی در عمل توان اجراشو ندارند چند نفر از اونایی که مرگ با عزت را بالاتر از زندگی با ذلت میدونند توان تحمل شکنجه و فشارهای شدید روانی وارده بر اونا در زندان را دارند. کدومتون حاضرید حتی به قیمت آزار دیدن عزیزانتون و عذابشون سر عقیدتون واستید ؟ 1
ارسال های توصیه شده