Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ درود خیلی این شعار را شنیدیم که مرگ با عزت به از زندگی با ذلت... شما با این شعار موافق هستید یا حاظرید به هر قیمتی زندگی کنید؟ شاد و سربلند باشید آنارشیست 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ چه سوالی پرسیدید ؟!! فکر نمی کنم کسی بیاد و بگه من می خوام با ذلت زندگی کنم! 4 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ چه سوالی پرسیدید ؟!! فکر نمی کنم کسی بیاد و بگه من می خوام با ذلت زندگی کنم! ولی در عمل همه در حال اینگونه زندگی کردن هستیم 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ منم مث همه ادما مرگ با عزتو میخوام برا چیمه تو دنیایی زندگی کنم که برام خواری و ذلت داره 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ منم مث همه ادما مرگ با عزتو میخوام برا چیمه تو دنیایی زندگی کنم که برام خواری و ذلت داره شما موافقید که سکوت در برابر ظالم در حالی که می توانید حق خود را بگیرید برابر با همان ظلم ظالم است؟ 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ شما موافقید که سکوت در برابر ظالم در حالی که می توانید حق خود را بگیرید برابر با همان ظلم ظالم است؟ درسته ولی متاسفانه گاهی سکوت بهتره. 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ درسته ولی متاسفانه گاهی سکوت بهتره. همین که میگویید سکوت بهتره یعنی آن گونه زندگی را انتخاب کردید! 5 لینک به دیدگاه
German 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من دارم با لذت و عزت زندگی میکنم اگر حرفایی هم که میزنید ربطی به امضاتون داشته باشه باید بهتون بگم که شما به صورت کاملا اتفاقی ایرانی شدید و به راحتی میتونید جایی برید که احساس عزت کنید 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ یه مواقعی برای اینکه به عزت برسی باید ذلت بکشی البته یه مواقعی نه تو کل عمر 3 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ من دارم با لذت و عزت زندگی میکنماگر حرفایی هم که میزنید ربطی به امضاتون داشته باشه باید بهتون بگم که شما به صورت کاملا اتفاقی ایرانی شدید و به راحتی میتونید جایی برید که احساس عزت کنید به این راحتی که شما میفرمایید نیست، بخاطر اینکه تمام ایران در ذلت زندگی می کند. کدام قسمت امضا؟! لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ یه مواقعی برای اینکه به عزت برسی باید ذلت بکشی البته یه مواقعی نه تو کل عمر ذلت هیچ گاه عزت نمی آورد، اگر مثالی بزنید بیشتر متوجه حرفتان می شوم لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ذلت هیچ گاه عزت نمی آورد، اگر مثالی بزنید بیشتر متوجه حرفتان می شوم من نگفتم ذلت عزت میاره یا فکرت محدوده یا میخوای بحث بیخود کنی خوش باش 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ من نگفتم ذلت عزت میارهیا فکرت محدوده یا میخوای بحث بیخود کنی خوش باش یه [/url]مواقعی برای اینکه به عزت برسی باید ذلت بکشی تا موقعی که هموطن تحصیل کرده ای مثل شما دارم هیچ خوشی ای ندارم شاد و سربلند باشید لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ تا موقعی که هموطن تحصیل کرده ای مثل شما دارم هیچ خوشی ای ندارم شاد و سربلند باشید تا وقتی بی سوادایی مثل تو میشن منتقد از بقیه انتظاری نمیشه داشت واقعا نمیفهمی جمله ی منو ؟ یا واقعا نمیفهمی؟ لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ تا وقتی بی سوادایی مثل تو میشن منتقد از بقیه انتظاری نمیشه داشت واقعا نمیفهمی جمله ی منو ؟ یا واقعا نمیفهمی؟ راستش واقعا منظورتان را نمیفهمم، گفتم که اگر مثال بزنید بهتر میفهمم منظورتان چیست لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی ها هستند که ادعای مرگ با عزت رو دارند ولی در عمل توان اجراشو ندارند چند نفر از اونایی که مرگ با عزت را بالاتر از زندگی با ذلت میدونند توان تحمل شکنجه و فشارهای شدید روانی وارده بر اونا در زندان را دارند. کدومتون حاضرید حتی به قیمت آزار دیدن عزیزانتون و عذابشون سر عقیدتون واستید ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده