afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم: پنیر تازه 250گرم پیازرنده شده 1عدد سیر کوبیده شده 1 تا 2 حبه کره 75 گرم زنجبیل ساییده شده 1 قاشق چایخوری هل ساییده نصف قلشق چایخوری جوز بویا ساییده شده نصف قاشق چایخوری دارچین ساییده شده 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1قاشق چایخوری زردچوبه 1قاشق مرباخوری میخک ساییده شده اندکی به دلخواه نمک به میزان لازم در صورت استفاده از پنیرکم نمک طرز تهيه : روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گویا مردم اتیوپی دوست ندارند کسی آن ها را حبشی بنامد ، ولی تاکنون شنیده نشده است که به نام «پنیر حبشی» اعتراضی کرده باشند . با این پنیر و برش های کوچک نان می توان کاناپه درست کرد ، یا ظرف پنیر را همراه با نان بریده روی میز اردو گذاشت . کره را در تابه دردار کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید . پیاز و سیر را یک دقیقه در کره تفت بدهید ، سپس همه ادویه را اضافه کنید و با کاردک چوبی یک چرخ بدهید ( نسوزد!) . آتش را خاموش کنید و در تابه را ببندید . نیم ساعت بعد کره آب شده را از یک صافی ریز بافت بگذرانید ، به طوری که دُرد اولیه در ته تابه بماند . کره زلال را روی پنیر بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، همین قدر که کره به خورد پنیر برود . نمک پنیر را اندازه کنید .آماده است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده