Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ در بازی Traffic Giant (غول ترافیک) شما باید مدیریت حمل و نقل عمومی و ترافیک بین شهرهای مختلف را به عهده بگیرید. برای اینکار لازم است که شما به نگهداری و ایجاد مسیرهای حمل و نقل بپردازید. در این بازی شما دو سبک مختلف در دو گیم پلی متفاوت را شاهد خواهید بود که اولی یک بازی کارآفرینی موفق با هدف کسب حداکثر سود بوده و دومی هم به مدیریت ترافیک شهری جهت رفع نگرانی شهروندان و رفاه آنان می پردازد که بدیهی است نگرانی و رفاه شهروندان در رای گیری و انتخاب بعدی شما در این سمت مدیریتی که یک مقام دولتی است تاثیر بسزایی دارد و ممکن است شما را از منسبتان عزل کند. این بازی ساخت کمپانی معروف JoWooD می باشد که امیدوارم از انجام آن لذت ببرید. مشخصات بازی: - داشتن بیش از ۵۰۰ سازه مختلف در محیط بازی - گیم پلی وسیع و بسیار شبیه به محیط زندگی شما - نمایش تمام رویدادهای بازی در صفحه نمایش - پشتیبانی از مولتی پلیر - شبیه ساز واقعی از رفتارهای جمعیتی - دارا بودن سطح دشواری متعدد - محیطی کاملاً کاربرپسند - برخورداری از هوش مصنوعی بالا - پشتیبانی از نظام جامع آماری - مبارزات و ماموریتهای انفرادی - پشتیبانی از ایزومتریک جهانی - مشاهده عبور و مرور ساکنان شهر در هر لحظه - گرافیک بسیار واقع گرایانه - برخورداری از ابزارهای مختلف - و…سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی: Microsoft Windows 95/98 Pentium II 266 (100% IBM compatible) 32 MB RAM 2 MB graphic card (min. 800×600 in HiColor) 4x CD-ROM drive Mouse Sound card optional DirectX 7.0 سیستم توصیه شده: Microsoft Windows 95/98 Pentium II 266 (100% IBM compatible) 32 MB RAM 4 MB graphic card (for resolution of 1024×768 in HiColor) 24x CD-ROM drive Mouse Sound card DirectX 7.0 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ نمونه ی محیط گرافیکی بازی: 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ مهندس من دانلود کردم ولی سر در نیوردم.میتونی یه کم راهنمایی کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من خودم بازی نکرده ام هنوز. اما یه سرچ بزن یا از helpش استفاده کن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده