peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ هنگام آشپزی با ماکروویو به قدرت ماکروویو و وات توجه شود . به نکات دستورالعمل دستگاه به دقت توجه شود. •استفاده از ظروف گرد مناسب تر است و ظروف مربع و گوشه دار در گوشه ها انرژی بیشتری جذب شده و غذا در این گوشه ها برشته می شود و باعث خشک شدن غذا در این قسمتها می گردد. •غذا باید به قطعات یکسان برش داده شود تا در یک زمان پخته شوند .اگر ناچار به طبخ قطعات نا برابر غذا هستید ،قطعات بزرگتر و ضخیم ترر ادر گوشه های ظرف چیده تا سریعتر طبخ شوند. •قطعات هم اندازه و کوچک را بصورت گرد و با فاصله یکسان از هم و از لبه ظرف بچینید. •هرگز تخم مرغ را با پوسته در ماکروفر قرار ندهید زیرا سبب ترکیدن آن می شود. •در صورتی که ماکروفر نایلون محافظ کف نداشته باشد از بشقاب مناسب ماکروفر یا دستمال آشپزخانه در زیر بشقاب استفاده کنید. •ظروف پیرکس مناسب جهت استفاده می باشد زیرا عملیات طبخ را در ضمن پخت قابل روئت می باشد. •پوسته سیب زمینی یا بادمجان یا کدو باید سوراخ شود تا بخار اجازه خروج داشته باشد. •سبزیجات رنگ و قوام تازگی خود را در ضمن پخت در ماکرو حفظ می کنند. •ماهی در آب خود طبخ شده و رطوبت و طعم خود را حفظ خواهد کرد. •شکلات به راحتی ذوب شده و خطرات سوختن آن کمتر است. •شکر به راحتی در ماکرو کارامل می شود. •ظرف خارج شده از ماکرو باید مدتی کم نگه داشته بعد سرو گردد. منبعhttp://ashpazia.mihanblog.com 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده