eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ اخبار رسیده از هلند حاکی از آن است که اخیرا سایتی در این کشور تأسیس شده که مخصوص دزدان است. به گزارش خبرگزای پانا، سه جوان هلندی اخیرا یک سایت اینترنتی راه اندازی کرده اند که به دزدان خدمات ارائه می دهد. گفته می شود این سایت اطلاعات کامل افراد ثروتمند و سرشناس و نیز آدرس منازل و املاک آنان را منتشر می کند تا دزدان بتوانند به راحتی مقصد مناسب و مدنظر خود برای دزدی را پیدا کنند. این سایت اینترنتی عجیب، حتی توانسته به اطلاعات محرمانه و مورد نیاز جهت یافتن راه فرار برای دزدان را منتشر کند. این سایت که همواره به روز می شود، جدید ترین اشیاء قیمتی که به منازل ثروتمندان افزوده می شود را نیز منتشر می کند. این سایت اینترنتی از دزدان دعوت کرده که برای همکاری خود را معرفی کنند و جدید ترین راه های دزدی را در اختیار این سایت قرار دهند تا بتوان آن را منتشر کرد تا دیگر همکاران آنان نیز از آن استفاده کنند. سایت دزدان شهرها و مناطق مختلف هلند را تقسیم بندی کرده و مناطق مناسب برای دزدی را اعلام کرده است. 12 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ چقد علم پیشرفت کرده ها...باریک ا... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ شایدم راهیه برای ردیابی دزد ها 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ شایدم راهیه برای ردیابی دزد ها آفرین..به نکته ی بسیار مهمی اشاره کردی...:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ منم با Avenger موافقم . آقا ایرانی هام تولیستش هست. چه حالی میده :gnugghender::scared9::3: لینک به دیدگاه
yazdaani92548 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ آقا چه راهی برای ردیابی شما میری یه سر به این سایت میزنی اطلاعاتی را که میخوای بدون دانلود و یا هیچ کاری که بشه رهگیریت کرد ثبت میکنی و بعدم میری دنبال کارِت خوب حالا کی میخواد شما را به خاطر سر زدن به یه سایت متهم به دزدی کنه، حالا اگه ایران بود میشد بگی برا همین کار اینقده میزننت تا بگی آره بابا اصلا سایتش رو هم من درست کردم اصلا رئیس دزدا منم... ولی فکر کنم اونجاها قانون این اجازه را نده (بگذریم که تو ایران اکثر قریب به اتفاق ثروتمندان محترم خودشون رئیس دزدا هستن و دزدی ازشون کارِ خود حضرت آلکاپُنه و لا غیر،دزدای محترم سعی کنن همون آفتابه دزدیِ سنتی قدیمو ادامه بدن که این سوسول بازیا مال اینطرف آب نیست) فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده