afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم براي خمير تارت: آرد: 325 گرم پودر كاكائو: 50 گرم كره: 180 گرم پودر شكر: 4 قاشق سوپخوري روغن مايع: 4 قاشق سوپخوري آب سرد: 2 قاشق سوپخوري تخممرغ: يك عدد لوبيا قرمز: به ميزان لازم مواد لازم براي داخل تارت: موز و كمپوت آناناس: به ميزان لازم خامه فرمگرفته: يك ليوان شكلات سياه: 300 گرم خامه صبحانه: 300 گرم روش تهیه: 1. براي آمادهكردن خمير ابتدا آرد، پودر كاكائو و پودر شكر را با هم مخلوطكرده، كره را كه به دماي محيط رسيده ميان آن ميگذاريم و با نوك انگشتان به خورد آن ميدهيم تا مخلوط ماسهاي شكل شود. آب، روغن مايع و تخممرغ را با هم مخلوط كرده و مايع را به مخلوط ماسهاي شكل اضافه ميكنيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير مطلوب حاصل شود. 2. خمير حاصل را داخل كيسه نايلوني قرار داده و بهمدت يك ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا استراحت كند. 3. سپس آن را يك ساعت از يخچال بيرون ميگذاريم تا به دماي محيط برسد، خمير را داخل قالب تارت به قطر28 تا 30 سانتيمتر پهن كرده طوري كه ضخامت خمير حدود نيمسانتيمتر باشد و لبههاي آن داخل قالب بالا بيايد. 4. روي خمير را با چنگال يا وسيله مخصوص، حفرهاي ايجاد كرده، روي يك كاغذ روغني پهن ميكنيم و روي سطح آن را با لوبيا قرمز ميپوشانيم و بهمدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم. 5. خامه را با ميوهها مخلوط كرده، روي سطح تارت پهن ميكنيم و داخل يخچال ميگذاريم، شكلات سياه و خامه صبحانه را با هم روي حرارت ملايم گذاشته تا شكلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود. كرم حاصل را كه گاناش نام دارد روي لايه آخر تارت ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كاملا ببندد، پس از چند ساعت روي آن را با خامه و ميوه تزئين ميكنيم. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .