shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : فیله مرغ: 500 گرم روغن مایع: به میزان لازم نمک: به میزان لازم فلفل قرمز: به میزان لازم آب لیمو ترش: نصف پیمانه مواد لازم جهت تهیه خمیر بنیه: آرد شیرینی: 2 پیمانه بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری سرپر نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید): 1 قاشق ماءالشعیر: 1پیمانه شیر: 1 پیمانه سفیده تخم مرغ: 2 عدد زعفران: 3 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا فیله ها را از وسط به دو قسمت برش بزنید و در نمک و فلفل و روغن آبلیمو استراحت دهید تا طعمدار شود. برای تهیه مایه بنیه ابتدا آرد و بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سپس ماء الشعیر و شیر را به این مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید تا کف کند و به باقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و در آخر زعفران را به مواد اضافه کنید. فیله ها را از مواد بیرون آورده و به مدت 2تا3 دقیقه صبر کنید تا آب آنها کشیده شود و بعد آنها را در مایه بنیه فرو برده و در روغن داغ سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شدند از روغن بیرون آورید و بر روی کاغذ یا حوله آشپزخانه قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده