shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد کوچک چیپس خلالی یک بسته پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای یک بسته سس کچاپ و خردل و مایونز به میزان لازم نمک - فلفل - زردچوبه - پودر آویشن به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو خلالی خرد کرده و همراه با سینه مرغ بگذارید تا بپزد . بعد مرغ رو جدا کنید و ریش ریش کنید. در ماهی تابه همراه با زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن همراه با پیازهای داخل آب مرغ سرخ کنید.به طوری که طلایی رنگ شود . در یک ظرف گوشت مرغ سرخ شده رو همراه با یک قاشق سس مایونز و یک قاشق سس قرمز (کچاپ) مخلوط کنید .و در ظرف مورد نظر یک ردیف از چیپس خلالی یک ردیف پنیر رنده شده یک ردیف از گوشت مرغ بریزید و دوباره یک ردیف چیپس خلالی و .. الی آخر ،ردیف آخر را با پنیر ورقه ای بپوشانید.گرات ن را روی پایه فلزی مایکرویو با پخت کانوکشن یا گریل به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید . بعد از این که روی گراتن طلایی رنگ شد آماده است .داخل گراتن از قارچ و فلفل دلمه ای و ... هم میشود استفاده کرد Click this bar to view the full image. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده