shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوشت مرغ بدون استخوان سینه مرغ یک عدد پیاز رنده شده یک عدد متوسط زعفران یک حبه کوچک سیر ادویه مرغ و ماهی نمک پنیر ورقه ای نرم شده زعفران آب کرده برای مرحله پخت دو قاشق غذا خوری همه موادرو تو غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید روی ظرف رو بپوشونید و در یخچال قرار بدین تا مواد خودشو بگیره این کباب زنهای دستی هست توبازار نمی دونم میدونین کدوماشو میگم یا نه یه نایلون رو کباب زن بزارین کمی از گوشت بزارین و نایلون رو روی گوشت گذاشته و کباب رو آماده کنید و برش گردونید روی تخته کمی پهنش کنید از خمیر ورقه ای روی گوشت مرغ بزارین به طوری که روی گوشت رو بپوشونه بعد با حوصله شروع به لول کردن گوشت بکنید ظرف پیرکس رو با کره چرب کنید و رول هارو درون ظرف بزارین و نیم ساعت با بخار آب بپزین زعفران آب کرده روی رول ها بریزید بعدش حدود یک ساعت در فر بزارین خیلی جالب شد شکلش پنیر ها آب شد و بعدش روش طلایی میشه و فوق العاده خوشمزه است Click this bar to view the full image. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده