هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ طبخ نادرست مواد غذایی،علت 70 درصد از سرطان های گوارشی بهترین روش پخت مواد غذایی،بخارپز کردن آنهاست.در روش آب پز کردن تمام ویتامین ها و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی کم می شود.مصرف غذاهای آماده و غذاهای دودی مانند ماهی در افزایش بروز سرطان های گوارشی نقش مهمی دارد. مصرف غذاهای بخارپزشده را افزایش دهید و سبزیجات و میوه جات فراوان استفاده کنید.مصرف سبزی هایی به رنگ سبز تیره،نارنجی یا متمایل به زرد،سبزی های خانواده کلم بروکلی،کلم دلمه ای،کلم پیچ،گل کلم،چغندر،هویج،مارچوبه،پیاز،سیر و زردچوبه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان های گوارشی بسیار مفید است. استفاده از نان های سنگک و سبوس دار ضدسرطان است و از افزایش وزن هم جلوگیری می کند.نوشیدن مقادیر کافی آب در روز حداقل 6 تا 8 لیوان و کم کردن مصرف نوشابه های گازدار و آب میوه های شیرین نیز از بروز سرطان های گوارشی پیشگیری می کند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده