رفتن به مطلب

طبخ نادرست مواد غذایی،علت 70 درصد از سرطان های گوارشی


ارسال های توصیه شده

طبخ نادرست مواد غذایی،علت 70 درصد از سرطان های گوارشی

بهترین روش پخت مواد غذایی،بخارپز کردن آنهاست.در روش آب پز کردن تمام ویتامین ها و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی کم می شود.مصرف غذاهای آماده و غذاهای دودی مانند ماهی در افزایش بروز سرطان های گوارشی نقش مهمی دارد.

 

مصرف غذاهای بخارپزشده را افزایش دهید و سبزیجات و میوه جات فراوان استفاده کنید.مصرف سبزی هایی به رنگ سبز تیره،نارنجی یا متمایل به زرد،سبزی های خانواده کلم بروکلی،کلم دلمه ای،کلم پیچ،گل کلم،چغندر،هویج،مارچوبه،پیاز،سیر و زردچوبه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان های گوارشی بسیار مفید است.

 

استفاده از نان های سنگک و سبوس دار ضدسرطان است و از افزایش وزن هم جلوگیری می کند.نوشیدن مقادیر کافی آب در روز حداقل 6 تا 8 لیوان و کم کردن مصرف نوشابه های گازدار و آب میوه های شیرین نیز از بروز سرطان های گوارشی پیشگیری می کند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...