EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زوج خوشبخت طبقه 10 رو دیدم که باهم زد و خورد می کردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام "پیتر" محکم و قوی رو توی طبقه 9 دیدم که داره گریه می کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبقه 8، "آمی" نامزدش رو می دید که با بهترین دوستش خوابیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبقه 7، "دن" قرصای روزانه ضدافسردگیش رو می خوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبقه 6، "هنگ" بیکار هنوز هفت تا روزنامه در روز می خره تا یه کار پیدا کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقای خیلی محترم "وانگ" در طبقه 5 سعی میکنه لباسای زیر خانومش رو بپوشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبقه 4 "رز" دوباره داره با دوست پسرش دعوا میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبقه 2، "لیلی" هنوز به عکس شوهرش که از شش ماه پیش گم شده خیره میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبل از اینکه از ساختمون بپرم فکر می کردم بدشانس ترین آدمم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الآن فهمیدم هرکسی مشکلات و نگرانی های خودش رو داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدمایی که دیدم الآن دارن به من نگاه می کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر کنم الآن که من رو می بینن، احساس می کنن وضعشون اونقدرا هم بد نیست. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده