amdran 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام اين نقشه شماتيك تلويزيون سامسونگ مدل cs-25v5wtr شماره شاسي s56ap مي باشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
amdran 67 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسونگ مدلcs-29v10mgr شماره شاسي s56ap_rev.1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
amdran 67 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين نقشه سامسونگ مدل CS-14F3R شماره شاسيkS1A(P)_rev.2 مي باشد كه البته مدلهاي ديگرر هم داراي همين نقشه هستند :ه آن مدل ها را هم در يك PDF ديگر به نام 01_Cover.pdf را هم پيوست كردم كه مدلهاي ديگري هم با اين شاسي داراي همين نقشه اند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
sundaytwo 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام اين نقشه شماتيك تلويزيون سامسونگ مدل cs-25v5wtr شماره شاسي s56ap مي باشد سلام لطفا اگر مقدور است نقشه necبه مدل 2180 وشاسیpwc-3747aرا بگذارید از زحمات شما کمال تشکر را دارم ممنون 5 لینک به دیدگاه
samad56 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ سلام ممنون میشم اگه نقشه تلویزیون سامسونگ مدل cs 5379 tps رو لطف کنین. 3 لینک به دیدگاه
davoud hatami 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خدمت سروران عزیز اگر واستون امکان داره لطفا نقشه تلویزیون 21 اینچ سامسونگ مدل cs-5380ts رو لطف کنید ممنون میشم. 1 لینک به دیدگاه
maryamreza54 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۶ سلام نقشه تلوزیون سامسونگ مدل cs-5393 ts را میخواستم لینک به دیدگاه
Mohamad ali Arab 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۷ سلام خدمت اعضاء محترم تلویزیون CRT صنام مدل ST-21A4 TS دارم با ورودی ویدیو فقط تصویر بعد از چند دقیقه شروع به قطع و وصل میکرد و توالی قطع و وصل آن به 1 دقیقه می رسید کاورش رو برداشتم و برد و لامپش رو فوتک گرفتم الان دیگه روشن هم نمیشه نقشه ای هم ازش ندارم . از اینترنت هم نتونستم نقشه رو پیدا کنم لطفا راهنماییم کنید و نقشه رو در صورت امکان بذارید . ممنون لینک به دیدگاه
Yakshu 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۹ برو منو مخفی akab را از ۰ به ۱ تغییر بده لینک به دیدگاه
X-Men 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۴۰۱ سلام.احتیاج به نقشه تلویزیون مارشال ۲۹ اینچ مدل me2967 دارم متشکر میشم اگر کسی به ایمیلم بفرسته. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده