afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده 1 حبه زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز سه چهارم قاشق چای خوری آب سیب یک چهارم فنجان شکر قهوه ای یک سوم فنجان سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرکه سیب 1 قاشق غذا خوری آب نصف فنجان سس سویا یک سوم فنجان روش تهیه 1 - روغن را داخل یک ماهیتابه ی بزرگ، حرارت دهید. 2 – مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید و آن را داخل ماهیتابه بریزید تا اندکی سرخ شوند. سپس تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کنید. 3 – حال کلیه ی مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. 4 – تکه های مرغ را به سایر مواد اضافه کنید و بگذارید با محتویات درون ماهیتابه که در حال جوشیدن است، بپزند. 5 - محتویات داخل ماهیتابه می بایست همین طور به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار بگیرد. غذا آماده است می توانید آن را به همراه برنج نوش جان بفرمایید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده