رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

میخوام پیشنهاد بدم یک گروه ترجمه در این بخش برپا کنیم.کتابش با من.واسه دانلود میذارم .هرکس که اعلام آمادگی کنه چند صفحه از کتاب رو به عهده میگیره و ترجمه شده اش رو به همراه کلمات کلیدی تخصصی توی یه فایل ورد آپلود میکنه و قرار میده.هم زبان تخصصی هم اطلاعات معماری هم همکاری و همیاری.

نظر مدیران محترم چیه؟!

(مشابه اینکار در باشگاه مهندسان انجام میشد:ws37: از اونجا ایده اش رو گرفتم:JC_thinking:.گفتم که ریا نشه:ws17:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

كار جالبي هست. منيره جان تقريباً جرقه چنين ايده اي زده شده. اما استارت كار زده نشده. قرار شده يه ديكشنري تهيه بشه.براي اطلاعات بيشتر ميتوني با سپيده هماهنگ كني

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب من سپیده خانوم رو آن ندیدم

میشه تا پایان امتحانات من و ایشون صبر کرد و بعد برنامه ی دقیق این حرکت رو ریخت و اجرا کرد:TAEL_147::wubpink:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
كتاب چي؟..........

Building your own home

مطلب معماری نداره ولی اصطلاحات زیادی داره در مورد پیمانکاری و...من تا نصفه خوندمش.

5تا BonusChapter آموزش کار با کد که از روی سی دی نصب نرم افزار بداشتم.یکیش که خوندمش مال کشیدن یکی از خونه های لوکوربوزیه بود سه بعدی

یه مقاله در مورد کناف

یه مقاله هم هست Roof Trusses

ظاهر و باطن فعلا همینا رو دارم.

حالا اگه خوبه که....:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
كار جالبي هست. منيره جان تقريباً جرقه چنين ايده اي زده شده. اما استارت كار زده نشده. قرار شده يه ديكشنري تهيه بشه.براي اطلاعات بيشتر ميتوني با سپيده هماهنگ كني

دیکشنریتون فقط تخصصیه معماریه؟مکانیک تهیه نمیکنید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

در مورد اینکارایی که قراره انجام بشه که یکیش رو ابوذر گفت ایشالا یه 20 روز دیگه مفصل صحبت میکنیم. اول گروه رو تشکیل میدیم و بعد صحبت ها رو در قالب گروه ها انجام میدیم. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
منیره جان ایشالا دو هفته دیگه با بیان یه سری چیزا کارا رو شروع میکنیم. :a030: اماده کنید خودتونو :w16:

دو هفته پیش هم همینو گفتی مدیر:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه هفته پیش گفتم 20 روز دیگه. الانم کمتر از 2هفته مونده.

واسه اینکه کار با برنامه بهتری پیش بره اینو میگم. وگرنه همین الانم میشه اینکارو شروع کنیم.

خوب من به سپیده میگم که تاپیک جمع آوری تیم رو بزنه تا اون موقع ایشالا شروع کنیم :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...