monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ میخوام پیشنهاد بدم یک گروه ترجمه در این بخش برپا کنیم.کتابش با من.واسه دانلود میذارم .هرکس که اعلام آمادگی کنه چند صفحه از کتاب رو به عهده میگیره و ترجمه شده اش رو به همراه کلمات کلیدی تخصصی توی یه فایل ورد آپلود میکنه و قرار میده.هم زبان تخصصی هم اطلاعات معماری هم همکاری و همیاری. نظر مدیران محترم چیه؟! (مشابه اینکار در باشگاه مهندسان انجام میشد از اونجا ایده اش رو گرفتم:JC_thinking:.گفتم که ریا نشه) 5 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۸ كار جالبي هست. منيره جان تقريباً جرقه چنين ايده اي زده شده. اما استارت كار زده نشده. قرار شده يه ديكشنري تهيه بشه.براي اطلاعات بيشتر ميتوني با سپيده هماهنگ كني 3 لینک به دیدگاه
monire 680 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۸ خوب من سپیده خانوم رو آن ندیدم میشه تا پایان امتحانات من و ایشون صبر کرد و بعد برنامه ی دقیق این حرکت رو ریخت و اجرا کرد:TAEL_147::wubpink: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۸ سلام منیره جان آره گلم همچین پیشنهادی شد اما اعضایی نبود من الان یه گروه میزنم تا عضو جمع کنیم بابت این کار:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
monire 680 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ خوب امتحانات من تموم شد.اگر همه وقتشون آزاده کتاب رو آپلود کنم و قرار بدم:1238: 1 لینک به دیدگاه
monire 680 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ كتاب چي؟.......... Building your own home مطلب معماری نداره ولی اصطلاحات زیادی داره در مورد پیمانکاری و...من تا نصفه خوندمش. 5تا BonusChapter آموزش کار با کد که از روی سی دی نصب نرم افزار بداشتم.یکیش که خوندمش مال کشیدن یکی از خونه های لوکوربوزیه بود سه بعدی یه مقاله در مورد کناف یه مقاله هم هست Roof Trusses ظاهر و باطن فعلا همینا رو دارم. حالا اگه خوبه که....:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ ايول. ما هم تصميم گرفتيم يه كتاب رو ترجمه كنيم ولي فعلا وقت پيدا نكرديم شروع كنيم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ كار جالبي هست. منيره جان تقريباً جرقه چنين ايده اي زده شده. اما استارت كار زده نشده. قرار شده يه ديكشنري تهيه بشه.براي اطلاعات بيشتر ميتوني با سپيده هماهنگ كني دیکشنریتون فقط تخصصیه معماریه؟مکانیک تهیه نمیکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ قرار هست فعلا ديكشنري معماري ، شهرسازي ، مكانيك آماده بشه. انشاالله رشته هاي ديگه هم در اينده 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ از کجا شروع می کنیم؟ به چه چیزی میخوایم برسیم؟ یعنی تو این دیکشنری چی قراره باشه؟ از کی شروع می کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ در مورد اینکارایی که قراره انجام بشه که یکیش رو ابوذر گفت ایشالا یه 20 روز دیگه مفصل صحبت میکنیم. اول گروه رو تشکیل میدیم و بعد صحبت ها رو در قالب گروه ها انجام میدیم. 2 لینک به دیدگاه
monire 680 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ چرا شروع نمیکنیم خوب؟!:banel_smiley_90: تا وقتی که هی پشت گوش میندازیم هی عقب میفته خوب 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ منیره جان ایشالا دو هفته دیگه با بیان یه سری چیزا کارا رو شروع میکنیم. اماده کنید خودتونو 2 لینک به دیدگاه
monire 680 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ منیره جان ایشالا دو هفته دیگه با بیان یه سری چیزا کارا رو شروع میکنیم. اماده کنید خودتونو دو هفته پیش هم همینو گفتی مدیر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ یه هفته پیش گفتم 20 روز دیگه. الانم کمتر از 2هفته مونده. واسه اینکه کار با برنامه بهتری پیش بره اینو میگم. وگرنه همین الانم میشه اینکارو شروع کنیم. خوب من به سپیده میگم که تاپیک جمع آوری تیم رو بزنه تا اون موقع ایشالا شروع کنیم 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ الوعده وفا سر 2 هفته انجام شد :rose:گروه معماری نواندیشان:rose: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده