EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ علیرضا خمسه به تازگی در برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» ماجرای جالبی درباره جابهجایی برادرش در بیمارستان تعریف کرده است. به گزارش جهان خمسه ماجرا را این گونه تعریف كرد: ما مجموعا ۹ خواهر و برادر هستیم، یكی از برادرانمان شبیه ما نیست، سیاه چرده است و قد بلندی دارد. یك روز این برادر در محل كارش با فردی مواجه میشود، آن فرد به برادر من میگوید من برادرانی دارم كه خیلی شبیه به شما هستند. برادر خمسه هم میگوید اتفاقا برادران من هم خیلی به شما شبیهاند. این دو نفر با هم قرار میگذارند و میفهمند كه هر دو در یك بیمارستان به دنیا آمدهاند، اما در لحظه تولد با هم جابهجا شدهاند. این دو نفر پس از سی و چند سال به آغوش خانوادههای واقعیشان برمیگردند و پدر و مادر واقعیشان را پیدا میكنند. داستانی که هیچ کس باور نمیکند وقتی خمسه این حرفها را می زند همه فکر می کنند كه او با توجه به روحیه طناز و شوخ طبعش دارد داستانی خیالی را تعریف میكند. مجری مصاحبهكننده (منصور ضابطیان) هم چنین احساسی داشت. برای همین چند بار از خمسه پرسید: این كه گفتین شوخی بود یا جدی؟ خمسه هم تاكید كرد كه نه اتفاقا داستانش كاملا جدی و واقعی است. او میگفت این خاطره را هیچكس باور نمیكند، اما واقعیت دارد. خمسه درادامه گفته : هر كدام از این برادرها اخلاق و رفتارشان شبیه خصوصیات خانوادهای است كه در آن بزرگ شدهاند. این دو نفر یك مورد خوب و استثنایی برای پژوهشگرانی هستند كه میخواهند بدانند اخلاق آدمها بیشتر ریشه ژنتیك دارد یا اكتسابی است. 18 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ عجب بعد سي سال بعد اون رشد مادي و معنوي ديگه يه حس بدي داره كه بعد سي سال زندگي در كنار يه خانواده كه به تكامل رسيده و دوباره بايد از اول شروع كنه و كامل بايد هر چه در سي سال به او گره خورده را باز كنه وبه جاي ديگه گره بزنه چه تراژدي زيبايي 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ عجب بعد سي سال بعد اون رشد مادي و معنوي ديگه يه حس بدي داره كه بعد سي سال زندگي در كنار يه خانواده كه به تكامل رسيده و دوباره بايد از اول شروع كنه و كامل بايد هر چه در سي سال به او گره خورده را باز كنه وبه جاي ديگه گره بزنه چه تراژدي زيبايي کاملا موافقم به نظرم باید براشون خیلی سخت باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده