Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه هایی که کنکور دادین بیاین رتبه بگین!! من برنامه ریزی 1600 6 لینک به دیدگاه
Sajjad Izadi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام از دوستان خواهشمندم كه كارنامه ها يا درصدهاي خودشون رو اينجا بذارن. خودم 7 شدم.اينم درصدام: زبان:17.78 مباحث:57.78 مباني:61.11 تاريخ:47.78 رياضي:56.32 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام آقا سجاد. خوش اومدی به انجمن تبریک میگم بهت. واسه منم زیاد فرقی نداره. فقط 170 تا بالاتر شدم اینم کارنامه منه: 13 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام از دوستان خواهشمندم كه كارنامه ها يا درصدهاي خودشون رو اينجا بذارن. خودم 7 شدم.اينم درصدام: زبان:17.78 مباحث:57.78 مباني:61.11 تاريخ:47.78 رياضي:56.32 سلام همشهری . تبریک میگم گل کاشتی آقا سجاد نمیدونی شیراز جایی هست که برای آزمون عملی کلاسی برگزار بشه ؟ :JC_thinking: اینم کارنامه درخشان من ! ولی امیدوارم شاید آزمون عملی خوب دادم قبول شدم 13 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دمت گرم سجاد خیلی عالیه بت تبریک میگم من روم نمیشه کارناممو بذارم ولی میذارمش بهش بخند 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بروبچ دانشگاه ما(بین ال قزوین)برای دومین سال پیاپی ترکونـــــــــــــــــــــــد رتبه ی 1برنامه ریزی شهری رتبه ی 3 برنامه ریزی شهری رتبه ی 1طراحی شهری رتبه ی 5 طراحی شهری و یه عالمه دورقمی دیگه 13 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا به مینا خانوم و بچه های دانشگاه قزوین تبریک میگم.... اینم نتایج دانشگاه کردستان طراحی شهری: رتبه 9و 28 و 93 یا 94 و 96 برنامه ریزی شهری: 29و35و36و41و61و82و98 البته این نتایج همکلاسیامه و کلا 24 نفر شرکت کردیم 11 لینک به دیدگاه
Sajjad Izadi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام جوزف خان،مرسي از لطفت ، اميدوارم موفق باشي امسال اولين ورودي بچه هاي كارشناسي شهرسازي دانشگاه شيراز كنكور دادند،تا جايي كه من ميدونم فعلا اين رتبه ها مال بچه هاي ماست: 7،42،66،75،120 7 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اولاً به سجاد خان تبریک میگم امیدوارم توی مرحله بعد هم موفق باشین. افسانه و محمد و جوزف هم کارشون خوب بوده بهتون تبریک میگم. اینم کارنامه خودم: البته من طراحی شهری بودم: رتبه 224 نمره به درصد 1/11 زبان عمومي وتخصصي 35/56 مباحث عمومي شهرسازي ايران 53/33 مباني نظري معماري 21/11 تاريخ معماري وشهرسازي 52/22 تحليل فضاهاي معماري وشهري 10 لینک به دیدگاه
mitill 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ من هم برنامه ریزی شهری 962 شدم.....خیلی بده نه؟؟؟:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ زبان عمومي وتخصصي 5 مباحث عمومي شهرسازي ايران 14 مباني نظري معماري 30 تاريخ معماري وشهرسازي 20 تحليل فضاهاي معماري وشهري 43.33 رتبه 856 با این شرایط دیگه قبول شدن خیلی سخت شده. ولی تلاش خودم رو میکنم.تاببینم خدا چی بخواد راستی امتحان مرحله دوم کی هست؟ 6 لینک به دیدگاه
farzane_85 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان. من هم رتبه ام 30 شد. از دوستان دیگه ام توی دانشگاه مازندران رتبه های 4، 25، 15، 46، 38، 60 و 2 برنامه ریزی منطقه ای دانشگاه علامه و خیلی رتبه های دیگه که الان حضور ذهن ندارم، آوردن. کارنامه ام در دسترس نبود که بذارم. 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اینو که محمدمهدی گفته بود. خبر قدیمی نده راستی رتبه های دقیق یونی ما: 1 1 3 5 7 13 15 23 25 32 36 42 48 50 3 لینک به دیدگاه
الناز یوسف زاده 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید به بچه های برنامه ریزی.. بچه ها امتحان دیروز چه جوری بود؟؟ سوالات تشریحی بود تا طراحی؟؟؟ چرا کسی چیزی ننوشته؟؟؟ ما امروز اسکیس طراحی شهری داریم، بقیه سایت ها هم که از بس مراجعه کننده زیاده done شده.. اینجا اقلا کسی بگه دیروز چه خبر بوده؟:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید به بچه های برنامه ریزی.. بچه ها امتحان دیروز چه جوری بود؟؟ سوالات تشریحی بود تا طراحی؟؟؟ چرا کسی چیزی ننوشته؟؟؟ ما امروز اسکیس طراحی شهری داریم، بقیه سایت ها هم که از بس مراجعه کننده زیاده done شده.. اینجا اقلا کسی بگه دیروز چه خبر بوده؟:banel_smiley_52: سلام دیروز خبری نبوده هرچی خبر بوده واسه امروزه برنامه ریزی صبح بود و طراحی عصر ایشالا که حالا تو اسکیس طراحی موفق باشی واسه برنامه ریزی موضوعش سکونتگاه های غیررسمی تو منطقه زلزله خیز بود. علل به وجود اومدنشون و آسیب شناسی و اینکه تو تحلیل این مناطق چه اطلاعاتی لازمه. یه نقشه از یکی از محلات این مناطق هم داده بود و گفته بود که سازمان فضایی و الگوی پیشنهادی واسه کاربری و اینا رو بکشین. ----------------------- خب اما من چیکار کردم دیشب سر یه موضوعی غیر از امتحان استرس گرفته بودم اساسی :icon_pf (34): با هزار زور و زحمت تخته شاسی رو هم روز قبلش گیر آورده بود اما صبح که می خواستم برم جا گذاشتم خونه و نبردم دست به جیب و با یه مداد و پاک کن و تراش با خیال آسوده رفتم سمت حوزه امتحانی. سوال یک و دو رو که سیاه کردم رفت هیچی. سوال سه که قسمت طرح پیشنهادیش بود، گفتم خب حالا چه کنم، چه نکنم. گفتم یه نقشه میزنم کافیه دیگه. نشستم طرح رو دادم و کلی در خیال خودم دارم خوب کار می کنم اما همین که تموم شد یه سر سمت چپیمو نگاه کردم، دیدم تیریپ سیاه لشکره سمت راستمو نگاه کردم دیدم طرف چه خط کشی کرده، چندتا نقشه کشیده و اسکیس زده و ..... موندم تو این وقت چطوری همه اینا رو زده بود و انقدرم تمیز بود برگش:obm: این بود جریان کنکور امروز ما 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده