Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ ببخشید اگر اذیتت کردم:I'm sorry if i sounded annoyed with you سعی کن پیداش کنی: Try to get hold of her تاخیر نکن: Don't put it off نمیتونم تمرکز کنم:I'm having trouble concentrating 8 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ Get in someone's hair کسی را اذیت کردن Grease one's palm سبیل کسی را چرب کردن، رشوه دادن 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ It's all right for her خوش بحالش Out of the Ark مال عهد دقیانوس، مال عهد بوق 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ A cup of tea wouldn't go miss یک فنجان چای می چسبد. come to some arrangement به توافق رسیدن. 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ ... It comes down to همه چیز بر میگردد به ... God \ Christ Almighty پناه بر خدا ... ( به هنگام خشم ) 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ I've told U again and again صد بار به تو گفتم ... Spring into action دست به کار شدن ... 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ By your own account همان طوری که خودت هم قبول داری. I might add این را هم اضافه کنم که ... 5 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ ! Come on, admit it ببین، زیرش نزن.- بی خودی انکار نکن. He gazed at her admiration با تحسین نگاهش کرد 5 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ Pissed off ticked off عصبی , ناراحت , قاطی , اب رو غن قاطی کرده you seem really ticked off عصبی به نظر میرسی ! ( به نظر میرسه قاطی کردی ) What's new ? What's up ? چی شده ؟ چه خبره ؟ Get out of someone face Get lost تنهام بزار ! راحتم بزار ! از جلوی چشمم دور شو ! بزن به چاک ! گور....... ! :w00: Blow some thing ( گذشته= blew ) Goof up something خراب کردن چیزی , گند زدن چیزی , ( به معنای سوتی دادن هم گاهی کاربرد داره ) :icon_pf (34): Freak out Flip out دیوانه شدن , قاطی کردن , از دست دادن کنترل :w74: 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ on my honour به شرافتم قسم he cant hold a candle to him به گرد پایش هم نمیرسد she is an old maid:ws3: (دختر) ترشیده است he paid the penalty تقاص پس داد 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ stop nagging نق نزن he didnt say a dicky_bird جیک نزد 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ Come Off it چرند نگو Test The Water سبک و سنگین کردن A Horse Of Different Color بی ربط بود موضوع Poke Your Nose In TO Sth فضولی کردن 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ Make A Mountain Out Of Mole Hill از کاه کوهی ساختن Snitch On چغولی کردن Get Sb's GOat روی سگ کسی را بالا آوردن Tread on Your Toes پای روی دم کسی گذاشتن 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ never been better بهتر از این نمیشه I'm StuCk in My Office پیشرفت نکردن Leave Someone High and Dry کسی رو قال گذاشتن To Split Ur Side=To piss your Self a Laughing=To Laugh Very Hard از خنده روده بر شدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده