afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، میتوانید روی آنها سس پنیر بریزید زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه مواد لازم: پنیر: 100 گرم آرد: 2 قاشق غذاخوری نمك: نصف قاشق چایخوری فلفل: 4/1 قاشق چایخوری كره: 2 قاشق غذاخوری شیر: 2 پیمانه طرز تهیه: 1- در یك قابلمه كره را ذوب كنید. 2- آرد را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیرنرم و روانی درآید. 3- سپس مخلوط را حرارت دهید تا كمی گازدار شود. 4- شیر را بتدریج به مخلوط اضافه كنید. 5- مخلوط را هم بزنید تا به صورت خمیر كلفتی درآید. 6- نمك و فلفل را به خمیر اضافه كنید. 7- اكنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كنید و آن را هم زنید و حرارت دهید. 8- مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند. 9- سس پنیر آماده است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده