رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

كيك دو رنگ

100843671893.jpg

مواد لازم: آرد سفيد 400 گرم، كاكائو يك قاشق غذاخوري، بكينگ‌پودر 4 قاشق مرباخوري سرخالي، تخم‌مرغ 4 عدد، شير 2 استكان، شكر 350 گرم، كره 200 گرم، وانيل يك‌سوم قاشق چايخوري.

طرز تهيه: آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الك نماييد. سپس كاكائو را با 50 گرم شكر مخلوط و در نصف استكان آب نيمه‌گرم حل كنيد. كره‌اي را كه‌ از يخچال بيرون گذاشته‌ايد و كمي نرم شده است، با تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانيل بزنيد تا مايه‌اي كرم رنگ و پوك به دست آيد. در اين مرحله آرد و شير را هم به مايه اضافه كنيد و به هم بزنيد تا كامل با هم مخلوط شود.

فر را از قبل روي 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب كيك مناسب را هم چرب نماييد و داخل آن را كمي آرد بپاشيد.

حالا دوسوم مايه كيك را در قالب آماده بريزيد و بقيه مايه كيك را با كاكائو مخلوط نمائيد و روي بقيه مايه درون قالب بريزيد. قالب را به مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر بگذاريد تا كيك بپزد. بعد از اين مدت چنگالي درون كيك فرو كنيد، اگر مواد كيك به چنگال نچسبد، مشخص مي‌شود كه كيك آماده است. وقتي آماده شد، قالب را از فر خارج كنيد و پس از سرد شدن كيك را از قالب جدا كرده و ميل بفرماييد.

منبعhttp://www.jamejamonline.ir

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...