afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد اولیه : پیاز متوسط و خیار و فلفل سبزاز هر کدام یک عدد گوجه فرنگی دو عدد سرکه سیب و ذرت از هر کدام دو پیمانه آب نصف پیمانه شکر ۱/۳پیمانه زردچوبه نصف قاشق چایخوری خردل یک قاشق چایخوری آرد ذرت وگلپر از هر کدام یک قاشق سوپخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خردکرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کرده و سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده