afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رشته پلو قيصي (آذربايجان) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم براي 4 تا 6 نفر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 پيمانه رشته پلويي 1 پيمانه برگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 100 گرم قيصي 100 گرم کره 100 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دم کرده 1 قاشق غذا خوري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به ميزان لازم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داغ 2 قاشق غذا خوري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 قاشق چاي خوري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 قاشق غذا خوري طرز تهيه: برنج را که از 3 ساعت قبل با نمک خيس کرده ايد، در آب جوش بريزيد؛ در حد آبکش شدن که رسيد، رشته پلويي را اضافه کنيد. چند جوش که زد آن را آبکش نماييد. برگه زردآلو و قيصي را حدود نيم ساعت در آب گرم خيس کنيد بعد آن را شسته و با کره داغ شده در ظرفي بريزيد. روي آن را پياز داغ، شکر، زردچوبه و فلفل بريزيد و کمي تفت دهيد. زعفران را نيز اضافه کنيد. کف قابلمه را از مواد ته ديگ مورد علاقه تان قرار دهيد، کمي برنج آبکش شده روي آن بريزيد و سپس از مواد لا به لاي برنج بريزيد و اجازه دهيد تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب ريخته روي آن را با برگه هاي قيصي، کمي دارچين، خلال پسته و در صورت دلخواه، فيله مرغ سُرخ شده تزيين کنيد. انرژي کل: 2500 کيلو کالري لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده