رفتن به مطلب

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)


afa

ارسال های توصیه شده

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مغز ران گوسفندی 500 گرم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
6 پیمانه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
2 قاشق غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق‏ غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
داغ 2 قاشق‏ غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق‏ غذاخوری

خلال

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
شیرین شده 1 قاشق‏ غذاخوری

خلال

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق ‏غذاخوری

خلال

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق‏ غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق‏ غذاخوری

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق‏ غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
100 گرم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آب گرفته غلیظ 1 قاشق‏ غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

انرژی کل: 3500 کیلو کالری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...