رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دلمه قارچ با پنیر

1178208486_gharch.jpg

 

 

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

قارچ=200 گرم

کره پاستوریزه=1 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده=3 حبه

آبلیمو=1 قاشق غذاخوری

پنیر گودای رنده شده=50 گرم

گردوی خرد شده=30 گرم

پنیر پیتزا رنده شده=3 قاشق غذاخوری

قارچ برای دلمه=6 عدد بزرگ

نمک و فلفل=بمقدار لازم

 

طرز تهیه :

برای آماده کردن مواد داخل دلمه،200 گرم قارچ‌ را به‌خوبی بشویید و آن‌ها را خشک کنید. سپس در خردکن بریزید تا خرد شود.

سیر را با کره تفت دهید تا نرم شود. پس از آن قارچ‌های خرد شده را همراه با آبلیمو به سیر اضافه کنید و به ‌مدت 7- 5 دقیقه تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. آن‌گاه نمک و فلفل را بیفزایید و از روی حرارت بردارید.

پنیر گودا و گردو را به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. سپس کلاهک 6 عدد قارچ‌ بزرگ را جدا کنید و مقداری از داخل قارچ ها را خالی کنید و با محتویات آماده شده داخل قارچ‌ها را پر کنید. روی هر کدام از قارچ های پفر شده، مقداری پنیر پیتزا بپاشید و در طبقه‌ی وسط فری که از قبل با حرارت 200 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم شده، به‌مدت 15- 12 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شده و طلایی شود. این غذا را به‌صورت گرم با جعفری تازه سرو کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...