hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من این آموزش رو درست کردم گفتم اینجا هم بذارم اگه کسی مشکل داشت استفاده کنه اگر جاش مناسب نیست انتقال بدید خودتون اول از همه باید کلید های جدید رو از اینترنت پیدا کنید. وارد سایت زیر شوید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با این لینک مستقیما وارد صفحه کسپراسکی میشید. با کمی جستجو قسمت KEYs for Kaspersky Internet Security رو پیدا کنید و از 4 تا لینکی که هست یکیشو دانلود کنید ( هر 4 تا یکیه در سرور های مختلف ) بعد از دانلود روی فایل 2 بار کلیک کنید رمز رو در همون صفحه داده اینجا هم میذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محلی رو انتخاب کنید تا کلید ها منتقل بشن به اونجا . بعد کسپراسکی رو باز کنید. اینترنت خودتون رو هم قطع کنید . از اینجا به بعد با تصاویر توضیح میدم : ویروس کش من مشکلی نداره و سبز هست. اگه کلید نباشه یا بلوکه شده باشه اون بالا قرمز میشه و میگه که مشکل کلید دارید که در این صورت قسمت پایین کسپراسکی نوشته کلید نداره یا بلوکه شده .روی اون قسمت کلیک کنید . حالا با کلیک روی ضربدر که در شکل مشخص شده کلید بلوکه شده رو پاک کنید تا از شرش راحت بشید :دی اگر هم نباشه که هیچی دیگه بعد قسمتی که در شکل نشون داده شده رو انتخاب کنید . حالا باید کدی رو که دارید وارد کنید. مثلا این کد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی از دوستان (مهیار) فرمودن اگه تا جایی که ممکنه 1 وارد کنیم بعد 1 اخری رو پاک کنیم x بنویسیم هم رد میشه البته فرق نداره مهم این هست که رد بشه در این قسمت Browse رو بزنید و در صفحه باز شده ادرس یکی از کلید هایی که دانلود کردید رو بدید بهش next رو بزنید اگه قبول کرد که با موفقیت کلید رو وارد کردید وگرنه میگه این کلید هم بلوکه هست باز Browse رو میزنید یکی دیگه میذارید. اینقدر ادامه میدید تا قبول کنه. البته این مورد کم پیش میاد اون ادرسی که دادم همیشه کلید های مناسب میذاره. همین دیگه امضا : یا 9 لینک به دیدگاه
jo0jo0 so0rati 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون خیلی کمک کردید منم امتحان کردم 1 هارو درسته رد میشه مرسی 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای تمامی ورژن ها میتونید از کلید تقلبی aaaaa-aaaaa-aaaaa-aaaa3 استفاده کنید کماکان شخصن آویرا رو بیشتر دوست میدارم 2 لینک به دیدگاه
12332100 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ بابا این چقدر طول میکشه بریزه الا5 ساعته هنوز نریختش :4564::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده