smmoosavian 1993 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 ترجمه : وظایف یک مدیر مهندسی مشورت با پرسنل مدیریت ، تولید و بازاریابی برای بحث و تبادل نظر پیرامون ویژگی های پروژه و روش های انجام آن هماهنگی و هدایت پروژه ها ، برنامه ریزی همراه با جزئیات به منظور تحقق اهداف و هدایت مجموع همه فعالیت های فنی . تحلیل فناوری ها ، منابع مورد نیاز و تقاضای بازار برای برنامه ریزی و تخمین امکان سنجی پروژه ها برنامه ریزی و هدایت در زمینه نصب ، تست ، عملکرد ، نگهداری و تعمیرات امکانات و تجهیزات هدایت ، بازبینی و تایید طراحی محصولات و تغییرات آنها استخدام کارمندان ، گماشتن آنها در پست مورد نظر ، هدایت و ارزیابی عملکرد و نظارت بر پیشرفت و صلاحیت آنان آماده کردن بودجه ، مناقصات و قراردادها و پیشبرد مذاکرات برای عقد قراردادهای پژوهشی توسعه و اعمال سیاست ها ، استانداردها و راهکارها برای کارهای فنی و مهندسی که در بخش ، آزمایشگاه ، خدمات و یا شرکت انجام می گیرد 3
smmoosavian 1993 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2011 مهندسان رشته های مکانیک ، برق و عمران می تونن در مقطع کارشناسی ارشد در این رشته ادامه تحصیل بدن. 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 با تشکر از شما ولی من فکر میکنم این موضوع قبلا تو سایت گذاشته شده بود چون من همینجا خوندم 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 مهندسان رشته های مکانیک ، برق و عمران می تونن در مقطع کارشناسی ارشد در این رشته ادامه تحصیل بدن. و همین طور مهندسین صنایع
smmoosavian 1993 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2011 با تشکر از شماولی من فکر میکنم این موضوع قبلا تو سایت گذاشته شده بود چون من همینجا خوندم 1
SSRHCKM12 12 ارسال شده در 8 تیر، 2019 به نام دوست عزیزتر از جانم به نام خداوند بخشنده مهربون از آنجایی که در تمامی فیلمهایی که یک انفجار صورت می گیرد اگر توجه کرده باشید ابتدا در فیلم تند یک لایه از موجی در لحظه انفجار بوجود می آید که باعث تخریب می گردد شما می توانید با استفاده از همین لایه موج تخریبی ناشی از انفجار لایه ای از حفاظ را بوجود بیاورید که به نام موج لایه حفاظ الکترومغناطیسی ابتکار عمل را از تمامی بمبهای موجود اتمی و غیر اتمی را ایجاد کنید دراین لایه از موج شما با استفاده از یک فرکانسر موج تولید فقط موج انفجار می کنید در طول موجی که هر نوع بمبی تولید می کند مثلا یک گلوله شلیک شده را در هوا با هین ترفند ثابت و از عملکرد تهاجمی آن جلوگیری و متوقف می کنید و در نتیجه موج انفجاری باعث خنثی نمودن هر نوع بمبی حتی اتمی از هر نوع سیستمی در هر زمانی و هر مکانی خواهید شد اگر درست نگاه کنید یک لایه از موج مکانیکی و الکترومغناطیسی در لحظه انفجار ایجاد می گردد که همین لایه باعث تخریب می گردد با استفاده از همین موج و تکرار و لایه لایه کردن این موج توانایی دفع هر نوع سیستمی از انفجار ترکش و یا حتی مبهای نوتورنی را خواهید داشت و در نتیجه بمب هایی که به سمت شما پرتاب می گردند را خنثی عملا خنثی می کنند با خصلت که گفته شد.یعنی لایه گنبد موجی الکترومغناطیسی سبز. عکس زیر نیز همین موضوع را ثابت می کنید.
ارسال های توصیه شده