afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد لازم کره : ۱۵۰ گرم شیر هموژنیزه : ۵ قاشق سوپخوری آب لیموترش : ۰.۵ فنجان زرده تخم مرغ : ۲ عدد نشاسته : ۱ قاشق سوپخوری تهيه : زرده های تخم مرغ، نیم سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. و آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود. همین که سس سفت گردید، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید و مجدداً هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته به مصرف برسانید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده