afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد هویج : ۵۰۰ گرم کره : قدری سس مایونز : ۱ فنجان آب : ۳ فنجان شکر : ۲ قاشق سوپخوری خامه : ۳ قاشق سوپخوری نمک : ۱ قاشق سوپخوری طرز تهيه : پوست هویج ها را کنده حلقه حلقه اش بکنید و آنها را در کمی آب بپزید. وقتی که آب کم شد، سس سفید و خامه را در آن بریزید و قابلمه را تکان بدهید تا با هم مخلوط بشود. سپس آنها را در ظرفی ریخته سر سفره ببرید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده